Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Musikk:

Kulturkirken Jakob onsdag 10. april 2019

Med el-gitar, mandolin og ærlige tekster på hallingdialekt skaper Tonje Halbjørhus et musikalsk uttrykk i krysningspunktet mellom folk, visepop og americana. Hun tar lytteren med på en reise inn i vare tanker og sår hverdagsmelankoli der håpet alltid kan skimtes.

Tonje har selv skrevet musikken og produsert sitt nye album ‘’Etter Stjernene’’. Låtskrivingen har foregått hjemme i stua, som for øvrig er hovedkontoret til hennes eget plateselskap Kveldslys Records, samt ute i verden på reiser til byer som Nashville og Stockholm. Albumet ble spilt inn i anerkjente Amper Tone Studio i Oslo sammen med noen av landets fremste musikere og med Bård Ingebrigtsen bak miksebordet. Gjennom et unikt samspill har de gitt musikken et organisk og upolert lydbilde som fremhever kontrastene i det sarte og det råe.

Tonje Halbjørhus er oppvokst i Hallingdal og bosatt i Oslo. Debutalbumet ble utgitt i 2016 med påfølgende turné. Albumet mottok gode kritikker, blant annet skrev Dagens Næringsliv dette: Imponerende folkevisepop. Herfra og utover kommer forventningene til å stige betraktelig. Deretter dro hun ut i verden for å skrive ny musikk. Hun ga ut to enkeltstående låter i 2017 som førte til radiospilling på P1, P2 og P3 og live-opptreden i beste sendetid på NRK1. Tonje spiller jevnlig konserter og etter en omfattende norges-turné våren 2018 var det endelig tid for å lage nytt album. ’’Etter Stjernene’’ slippes våren 2019 og det feires med releasekonsert i Kulturkirken Jakob. For å gjøre slippet ekstra staselig har papirkunstner Kristine Braanen laget noen eksklusive, håndlagde vinylcover til platen. Kristine kutter de vakreste mønster i papir og kunstverkene vil være utstilt og tilgjengelige for salg på konserten.

Tonje Halbjørhus - Releasekonsert i Kulturkirken Jakob
Sted: Kulturkirken Jakob
Adresse: Hausmanns gate 14, 0182 Oslo
Dato: Onsdag 10. april 2019
Tid fra: 20:00
Tid til: 22:00
Kategori: Musikk
Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Kulturkirken Jakob
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.754478 - Latitude: 59.918151

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Kulturkirken Jakob
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Kulturkirken Jakob her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo