Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Standup-show:

Henriken onsdag 16. januar 2019

Konseptet - " Dreper det " hvor hver komiker får boltre seg i scenetid er tilbake med nok en hysterisk lineup. Se godt etablerte og erfarne komikere levere tighte sett og topp stemning!

STIAN TOFT
Stian er en menneskeperson som på et eller annet tidspunkt ble gitt en mikrofon og en plass å stå på. Siden har han stått både her og der, og det har vært fabelaktig, syns han. Stian har erfaring fra alskens performative sprell, og går også under alias Anarkitty - Norges mest konfliktsky revolusjonær.

OSKAR SANDANGER
Oskar er en energisk kar fra landsbyen Larsnes. I tillegg til å komme fra en landsby med 300 innbyggere, jobber han også på AKS, og elsker fotball - noe han ikke legger skjul på. Han er om dagen aktuell i julekalenderen til T-we, en kalender som ingen har sett. Han elsker jul, så han gleder seg til å ta på seg julegenseren sin, og komme til Henriken for å vitse i 20 minutter!

PER BERG
Tross sin korte fartstid har Per Berg rukket å etablere seg som et fast standup innslag på klubbscenene rundt om i landet. En stabil komiker med en kompromissløs stil og som slipper unna med det meste.

Showstart kl. 20.00
Cc: 100,-

Stian, Oskar og Per Dreper det - på Henriken!
Sted: Henriken
Adresse: Wergelandsveien 5, Oslo
Dato: Onsdag 16. januar 2019
Tid fra: 20:00
Tid til: 23:00
Kategori: Standup-show
Facebookside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Henriken
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Henriken her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo