Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Musikk:

CAFETEATERET, Nordic Black Theatre søndag 3. februar 2019

Julie Falkevik Tungevåg: vokal, piano og elektronikk, Ellen Brekken: kontrabass, elbass og kor, Veslemøy Narvesen: trommer, elektronikk og kor - Fotokreditering: Julia Marie Naglestad

Med mot, kreativitet og kjærlighet for improvisasjon, utgjør Julie Falkevik Tungeva?g, Ellen Brekken og Veslemøy Narvesen trioen FALKEVIK - en trio som kombinerer det kalde, nordiske jazz- uttrykket med elegante og rare popmelodier. Musikken beveger seg i landskapet singer-songwriter/indiejazz, med lyriske instrumentelle partier og riff-baserte soloer.

I oktober kom FALKEVIK med debutplata "Louder than I`m used to" på Drabant Music. Albumet er inspirert av naturen på vestlandet, trangen til å reise ut, og frykten for å miste fotfestet og drukne i storbyen. Dessuten har musikken til blant annet Keith Jarret, Olga Konkova, Esbjörn Svendsson Trio og Morten Qvenild vært vikte inspirasjonskilder.

Debutalbumet “Louder than I`m used to” har, allerede fått flere gode anmeldelser. Dagsavisens anmelder Geir Rakvaag gir plata terningkast 5 og sier at “Falkevik står fram som et av høstens beste nye navn”. Albumet får også terningkast 5
i Aftenposten – under overskriften “Jazztrio med popteft”, og anmelder Eivind A. W. Stuen konkluderer med “Falkevik har rett og slett funnet sin plass musikalsk og leverer en gjennomført debut”.

Kampenjazz: FALKEVIK - VINTERJAZZ
Sted: CAFETEATERET, Nordic Black Theatre
Adresse: Hollendergata
Dato: Søndag 3. februar 2019
Tid fra: 20:00
Tid til: 22:00
Kategori: Musikk
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - CAFETEATERET, Nordic Black Theatre
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved CAFETEATERET, Nordic Black Theatre her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo