Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Musikk:

Operahuset søndag 2. juni 2019

Fjorten år etter at de besøkte Norge sist, kommer koret St. Olaf Choir og orkesteret St. Olaf Orchestra fra Minnesota, USA, tilbake til Norge i juni 2019. De to internasjonalt anerkjente ensemblene skal gjennomføre en stor Norgesturné i ti norske byer. Gå ikke glipp av muligheten til å høre disse fantastiske ensemblene når de besøker Oslo og Operaen 2. juni 2019!

St Olaf College ble grunnlagt i 1874 av norske immigrantbønder, og er oppkalt etter Kong Olav den Hellige. St. Olaf College har en helt spesiell relasjon til Norge, og St. Olaf Choir turnerte for første gang til Norge i 1913, da ledet av sin norske dirigent F. Melius Christiansen. Christiansen var immigrant til USA og grunnla collegets nå berømte musikkstudium.

Det kritikerroste St. Olaf Choir vil, ledet av sin dirigent Anton Armstrong, fremføre nykomponert norsk musikk av komponister som Ola Gjeilo og Kim André Arneson, i tillegg til energiske arrangementer av amerikanske spirituals av André Thomas og Moses Hogan – og selvsagt kjente og kjære korverk av mestere som Bach, Mendelssohn og Grieg. Det prisvinnende St. Olaf Orchestra vil, under ledelse av sin dirigent Steven Amundson fremføre et spennende program, med høydepunkter som Samuel Barber’s Overture to The School for Scandal og Tchaikovsky’s Femte Symfoni, John Williams’ musikk fra Harry Potter filmene, og Grieg’s Norske Danser.

Les mer på Les mer her - Ekstern lenke

St. Olaf Choir og St. Olaf Orchestra in Concert - Norway Tour 2019
Sted: Operahuset
Adresse: Kirsten Flagstads plass 1, 0150 Oslo (Bjørvika)
Dato: Søndag 2. juni 2019
Tid fra: 19:00
Tid til: 21:00
Kategori: Musikk
Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Operahuset
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.753126 - Latitude: 59.907490

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Operahuset
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Operahuset her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo