Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Standup-show:

Henriken onsdag 12. desember 2018

Suksess konseptet - " Dreper det " hvor hver komiker får boltre seg i scenetid er tilbake med nok en hysterisk lineup. Se godt etablerte og erfarne komikere levere tighte sett og topp stemning!

OSKAR SANDANGER
Oskar er en energisk kar fra landsbyen Larsnes. I tillegg til å komme fra en landsby med 300 innbyggere, jobber han også på AKS, og elsker fotball - noe han ikke legger skjul på. Han er om dagen aktuell i julekalenderen til T-we, en kalender som ingen har sett. Han elsker jul, så han gleder seg til å ta på seg julegenseren sin, og komme til Henriken for å vitse i 20 minutter!

EMIL BJØRGAAS
Emil Bjørgaas driver med humor og greier. Han har holdt med stand up i noen år og er 1,89 cm høy. Noen synes han er morsom. Emil står alle steder han kan og Henriken er ikke et unntak. Så gled dere ?

TORBJØRN MELBYE
Torbjørn kom inn i stand up-miljøet nylig, men har allerede vist seg verdig på flere scener rundt om i landet. Han er ikke redd for å ta sjanser og leverer observasjoner som er lett å kjenne seg igjen i. Han byr på seg selv på godt og vondt og slipper publikum inn i sin versjon av verden.

Showstart kl. 20.00
Cc: 100,-

Oskar, Emil og Torbjørn Dreper det - på Henriken!
Sted: Henriken
Adresse: Wergelandsveien 5, Oslo
Dato: Onsdag 12. desember 2018
Tid fra: 20:00
Tid til: 23:00
Kategori: Standup-show
Facebookside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Henriken
Open mic på Henriken... mandag 19. august 2019

Legg inn arrangement ved Henriken her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo