Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Konsert:

Sagene Kirke tirsdag 18. desember 2018

Så har vi kommet fram til den tredje og siste av adventskalenderorgelkonsertene i Sagene kirke ved kantor Stein Skøyeneie. Også denne tirsdagen godt hjulpet av mange dyktige medarbeidere.

Det har vært seksten luker på de foregående program, og publikum har åpnet de, en for en, etter hvert som konsertenene skred fram.

Tirsdag 18.desember gjenstår luke nummer 17 til 24, og Skøyeneie spiller bl.a. musikken for dagen før dagen før dagen før dagen før dagen….. og til slutt, for dagen vi venter på - julaften. Ja, for på dette programmet dominerer julemusikken.

Nytt av året er Emil Skartveits 24 korte advents- og julerefleksjoner som lese som innledning til hvert musikkstykke. Skartveit har nyskrevet tekstene til årets tre konserter i Sagene kirke. Han har gjennom mange år hatt en tett tilknytning til Sagene både som ansatt, kirke- og bydelspoet og salmedikter.

Hver konsert avsluttes med en kort tidebønn med lystenning. Og det er adventskaffe og kake på veien ut. Konserten er gratis. Vel møtt til en stille time med orgelmusikk i gamle erverdige Sagene kirke.

Tirsdag 25.desember, 1.juledag, er det ingen orgelkonsert men høytidsgudstjenste med kor, blåsere og festmusikk. Kl.11.00

Første orgelkonsert i 2019 blir tirsdag 8.januar kl. 13.

ORGELKONSERT
Sted: Sagene Kirke
Adresse: Dannevigsveien 17, 0463 Oslo
Dato: Tirsdag 18. desember 2018
Tid fra: 13:00
Kategori: Konsert
Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Sagene Kirke
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.753075 - Latitude: 59.937932

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Sagene Kirke
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Sagene Kirke her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Oslo Middelalderfestival 2019- Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo