Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Forskjellig:

Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo fredag 7. desember 2018

Yoga Nidra (bevisst søvn) i kombinasjon med Gongavspenning er veldig avslappende, samtidig kan virke transformerende og helende for kropp, sinn og sjel. Da i den tilstanden mellom søvn og ikke søvn, kan starte selvhealing prosess. De fleste opplever seg utvilet og fornyet etterpå.

Timen begynner med myke kroppsøvelser for å lande inne i i kroppen, så legger du deg på en ullmatte for Yoga Nidra som avsluttes med deilig gongbad.

Yoga Nidra - er en fantastisk måte å oppleve dyp hvile og få restitusjon både for kropp, sinn og sjel. Dette er en guidet meditasjon, som kan oversettes som "yogisk bevisst søvn". Du blir guidet gjennom ulike steg som kroppskanning, pustebevisshet, visualiseringer for å kunne komme i en dyp hvile tilstand. Kroppen kommer i en dyp avspenning, mens sinnet er våken (noen sovner, men det er en form for avspenning også :)). Sinnet kobler etterpå også av - under påfølgende gongavspenning. Under Yoga Nidra kan du også sette din intensjon (Sankalpa) - som vil skape et frø til en positiv endring i underbevisstheten din.

GONG er en av de eldste instrumenter, og blir ofte brukt sammen med yoga, men gongvibrasjoner er nok i seg selv for å føre deg i dypere avspenning. Vibrasjonene treger dypt inn i deg og de fleste kan oppleve å komme i en meditativ tilstand. I den tilstanden - mellom søvn og ikke søvn - vekkes selvhelbredende prosess. Du kan kanskje vil føle at du befinner deg et plas uten tid og rom, hvor du kan føle deg som en del av Universet og samtidig komme dypere inn i deg selv.

Det trengs ingen forkunnskaper og vi har alt nødvendig utstyr i lokalene (ullmatter, pledd, puter etc.) - velkommen som du er og opplev! Kvelden avsluttes med te / snacks for deg som vil.

PRIS 300 kr.

Begrenset antall - maks 12 stk.

Adresse: Dronningensgate 23, 3.etg. Ring nede på 312 (Medisinsk Yoga og mindfulness)

Du blir ledet gjennom kvelden av:
MARIA ANDERSEN, gongspiller, gongterapeut og gongyogalærer. Maria utdannet av Mehtab Benton - en av de eldste og mest erfarne gongspillere.
Maria er også MediYoga og YinYoga lærer, ved siden har hun praksis som massasje- og bindevevsterapeut, akupressør, anitstressterapeut og veileder.

SPØRSMÅL: Har du aldri vært med på avspenning med gong og har spørsmål - ta gjerne kontakt på mediyoga.oslo@gmail.com

Fredagsavspenning: Yoga Nidra og gongavspenning - Oslo Sentrum
Sted: Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo
Adresse: Dronningensgate 23, 0154 Oslo
Dato: Fredag 7. desember 2018
Tid fra: 17:00
Tid til: 18:30
Kategori: Forskjellig
Epost Billetter Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo
Trauma Release Exercises, TRE,... fredag 20. september 2019
Bedre søvn med søvnskolen... fredag 27. september 2019

Legg inn arrangement ved Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo