Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Musikk:

Sentralen lørdag 8. desember 2018

Oslo Kammerkor synger julen inn med en varm og tradisjonsrik konsert her på Sentralen. På programmet står gode gamle klassikere som: Have Yourself a Merry Little Christmas, Mitt hjerte alltid vanker, Jul jul strålenade jul og Det lyser i stille grender. Gullbaren serverer en egen julemeny for anledningen til både liten og stor.

Dirigent: Reza Aghamir.

Oslo Kammerkor ble stiftet av Grete Pedersen i 1984, og har siden blitt et av landets ledende kammerkor. Koret består av en blanding av musikkstudenter, musikere og amatørsangere med stødig korbakgrunn. Sangerene har i hovedsak bakgrunn i klassisk musikk. Det er likevel den nyskapende utforskingen av den norske vokalmusikktradisjonen som i første rekke har gjort koret kjent, og har sørget for Oslo Kammerkors posisjon i norsk musikkliv.

Oslo Kammerkor har stor internasjonal aktivitet og blir stadig invitert for å synge over hele verden. Sommeren 2015 sang koret for første gang i Carnegie Hall i New York. Koret har også deltatt på det prestisjetunge verdenssymposiet for kor i Japan i 2005 og i Sør-Korea i 2014, der de høstet gode kritikker og stor respons fra publikum. Våren 2017 reiste Oslo Kammerkor til USA, invitert til å synge en konsert i Carnegie Hall i New York.

Foto: Vidar Herre.

Saturday Classics // Jul med Oslo Kammerkor
Sted: Sentralen
Adresse: Øvre Slottsgate 3, Oslo
Dato: Lørdag 8. desember 2018
Tid fra: 18:00
Tid til: 19:30
Kategori: Musikk
Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Sentralen
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.740236 - Latitude: 59.911113

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Sentralen
Trassalder? Kurs om kommunikas... mandag 6. mai 2019

Legg inn arrangement ved Sentralen her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
TM - Les mer her