Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Forskjellig:

Kreftforeningens Vitensenter mandag 19. november 2018

Vi bruker for mye antibiotika og tar ikke spredning av resistente bakterier på alvor. Det gjør at verden er i ferd med å gå tom for virksom antibiotika, medikamentet som redder millioner av menneskeliv hvert år. Antibiotikaresistente bakterier truer fremtidens kreftbehandling. Mange kreftpasienter er helt avhengig av virksom antibiotika, og flere kreftbehandlinger lar seg ikke gjennomføre uten. Dersom vi skal holde liv i et av vår tids viktigste medisinske verktøy, må vi alle ta ansvar. I dag.

Du vil møte Mette Fjellså Paulsen, hun er fortsatt i live takket være virksom antibiotika, Jasper Littmann som leder arbeidet med antibiotikaresistens på Folkehelseinstituttet, Per Espen Akselsen, infeksjonslege og faglig leder ved Nasjonal kompetansetjeneste for antibiotikabruk i spesialisthelsetjenesten, Morten Lindbæk, professor i allmennmedisin og leder av Antibiotikasenteret for primærmedisin. Fra Kreftforeningen vil avdelingssjef Ingrid Stenstadvold Ross fortelle om hvorfor vi har engasjert oss i antibiotikaresistens og pressesjef Andreas Bjørnstad vil lede oss gjennom arrangementet.

Antibiotika henger i en tynn tråd. Hva gjør vi når den slutter å virke
Sted: Kreftforeningens Vitensenter
Adresse: Kongens gate 6
Dato: Mandag 19. november 2018
Tid fra: 17:00
Tid til: 19:30
Kategori: Forskjellig
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Kreftforeningens Vitensenter
Immun mot kreft? Et foredrag o... lørdag 21. september 2019

Legg inn arrangement ved Kreftforeningens Vitensenter her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo