Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo

Dette skjer - Musikk:

Paulus kirke søndag 11. november 2018

Den 11.11.18 skal kammerkoret Ensemble 96 har sin årlige fredskonsert, FRED VII (PEACE VII), denne gang i nyoppussede Paulus kirke ved Birkelunden.

Litt om konserten:
I 2018 er det 100 år siden "freden i Brest-Litovsk", én av flere markører for avslutningen av 1. verdenskrig. For ettertiden er tidspunktet 11.11 kl 11. blitt stående som tidspunktet der krigen endte. De vel 20 årene som fulgte etter 1918 er en nokså fasettert og hendelsesrik ikke-krigstid; ikke helt fred, ikke helt krig.

Konsertens program vil bestå av en urfremføring av Jan Martin Smørdals verk "diamond og dagger" for 2-delt kor og ad hoc-musiker Ane Marthe Sørlie Holen på gitar og slagverk. Ensemble 96 vil også fremføre Francis Poulenc "Un soir de neige", i tillegg til Arnold Schønbergs vakre "Friede auf Erden".

Litt om koret:
Kammerkoret Ensemble 96 består av 24 høyt kvalifiserte sangere og er anerkjent både nasjonalt og internasjonalt – gjennom konserter, (ur)fremføringer av samtidsmusikk og ikke minst sine prisbelønnede CD-innspillinger. Nina T. Karlsen har vært ansatt som dirigent og kunstnerisk leder for Ensemble 96 siden høsten 2011.

FRED VII
Sted: Paulus kirke
Adresse: Thv. Meyers gate 31, 0555
Dato: Søndag 11. november 2018
Tid fra: 19:00
Tid til: 20:30
Kategori: Musikk
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Paulus kirke
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Paulus kirke her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo