Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo

Dette skjer - Konsert:

Oslo Ladegård torsdag 8. november 2018

Konsertserien "Come closer" som arrangeres av NyMusikks komponistgruppe, starter med en elektroakustisk konsert i Ladegårdens barokksal i Gamlebyen. Arrangementet innledes med en uformell samtale om elektroakustisk musikk. Kveldens komponister, Agnes Ida Pettersen og Amund Røe, samt moderator og journalist Ruth Astrid Sæter nøster opp i hva, hvordan og hvorfor. Til lyttingen v komponistenes verk rigger teknisk ansvarlig Mads Kjeldgaard opp til kringlyd med åtte høyttalere. Visuell opplevelse blir det også - Agnes Ida Pettersens "Listen and dance" kommer med en dansforestilling, helt i tråd med tittelen.

Med denne kombinasjonen av samtale, lytting og dans, historisk atmosfære og samtidsmusikk ligger dette an til å bli en unik opplevelse. Arrangørene oppfordrer til å ta på behagelige klær, pakke med favoritt-ullsokkene og komme nærmere!

Komponistene Agnes Ida Pettersen og Amund Røe er medlemmer i NyMusikks Komponistgruppe, en forening som er en viktig institusjon for unge komponister, og som i år feirer sitt 40-års jubileum. Konsertserien "Come closer" presenterer verk av komponistgruppens nåværende medlemmer. Den første konserten er tilegnet elektroakustisk musikk, mens de to påfølgende konsertene spilles av mindre musikerensembler.

Varighet ca 1,5 h. Forhåndssalg på Tikkio samt kontant eller vipps i døra.
Bilde: Agnes Ida Pettersen

Elektroakustisk med Agnes Ida Pettersen og Amund Røe
Sted: Oslo Ladegård
Adresse: Oslo gate 13
Dato: Torsdag 8. november 2018
Tid fra: 19:00
Tid til: 20:30
Kategori: Konsert
Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Oslo Ladegård
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.767717 - Latitude: 59.906172

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Oslo Ladegård
Våkn opp, elskede! Ny musikk ... fredag 3. mai 2019
Elisabeth Holmertz / Odd Size:... torsdag 23. mai 2019

Legg inn arrangement ved Oslo Ladegård her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo