Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo

Dette skjer - Forskjellig:

Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo fredag 9. november 2018

Ønsker du oppleve deilige magiske lydvibrasjoner fra gonger og andre akustiske instrumenter som skaper mer energiflyt i din kropp? Passer for alle.

Yoga Nidra (bevisst søvn) i kombinasjon med Gongavspenning er veldig avslappende, samtidig kan virke transformerende og helende for kropp, sinn og sjel. Da i den tilstanden mellom søvn og ikke søvn, kan starte selvhealing prosess. De fleste opplever seg utvilet og fornyet etterpå.

PRIS 300 kr (inkl alle avgifter)
Det er plass kun til - maks 12 deltakere.
Etter avspenning inviteres du til et hyggelig samvær med te / snacks.

Timen begynner med myke kroppsøvelser for å lande inne i i kroppen, så legger du deg på en ullmatte for Yoga Nidra som avsluttes med deilig gongbad.

Yoga Nidra - er en fantastisk måte å oppleve dyp hvile og få restitusjon både for kropp, sinn og sjel. Dette er en guidet meditasjon, som kan oversettes som "yogisk bevisst søvn". Du blir guidet gjennom ulike steg som kroppskanning, pustebevisshet, visualiseringer for å kunne komme i en dyp hvile tilstand. Kroppen kommer i en dyp avspenning, mens sinnet er våken (noen sovner, men det er en form for avspenning også :)). Sinnet kobler etterpå også av - under påfølgende gongavspenning. Under Yoga Nidra kan du også sette din intensjon (Sankalpa) - som vil skape et frø til en positiv endring i underbevisstheten din.

GONG er en av de eldste instrumenter, og blir ofte brukt sammen med yoga, men gongvibrasjoner er nok i seg selv for å føre deg i dypere avspenning. Vibrasjonene treger dypt inn i deg og de fleste kan oppleve å komme i en meditativ tilstand. I den tilstanden - mellom søvn og ikke søvn - vekkes selvhelbredende prosess. Du kan kanskje vil føle at du befinner deg et plas uten tid og rom, hvor du kan føle deg som en del av Universet og samtidig komme dypere inn i deg selv.

Det trengs ingen forkunnskaper og vi har alt nødvendig utstyr i lokalene (ullmatter, pledd, puter etc.) - velkommen som du er og opplev! Kvelden avsluttes med te / snacks for deg som vil.

Du ble ledet av:
MARIA ANDERSEN, gongterapeut og gongyogalærer, Restorative yoga, MediYoga og Yin Yoga lærer, massasje- og bindevevsterapeut, akupressør, anitstressterapeut. Maria undannet av Mehtab Benton - en av de eldste og mest erfarne gongspillere.

Denne kvelden er en av rekke med fredagsavpsnenninger.
Les mer om fredagsavspenninger her:
medisinsk-yoga-oslo.no/fredags avspenning gong yoga meditasjon

Informasjon er på email: mediyoga.oslo@gmail.com.
tlf. 99 31 34 37 (send sms først) Maria

Fredagsavspenning: Yoga Nidra og lang avspenning med Gong
Sted: Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo
Adresse: Dronningensgate 23, 0154 Oslo
Dato: Fredag 9. november 2018
Tid fra: 17:00
Tid til: 18:30
Kategori: Forskjellig
Epost Billetter Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo
Kurs for å gå bedre og lette... mandag 27. mai 2019

Legg inn arrangement ved Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo