Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Konsert:

Blå torsdag 13. desember 2018

Lucifer er definert av deres veldig tunge 1970- talls hard rock med en god dose ur heavy metal og doom rock. Og med inspirasjon fra band som Black Sabbath, Deep Purple, Blue Öyster Cult og Fleetwood Mac går det ikke galt.

Det multinasjonale heavy rock bandet fra Stockholm slapp i 2018 sitt andre album «Lucifer II» til fantastisk respons. Internasjonal oppmerksomhet og listeplasseringer i Tyskland, Sverige, Storbritannia og USA, førte bandet videre ut på turné til renommerte festivaler som Psycho Las Vegas, Hellfest, Desertfest og det tyske kult tv- programmet Rockapalast.

Siden bandets første album har det skjedd flere endringer i besetningen, vokalist og bandgrunnlegger Johanna Sadonis har fått med seg en låtskriver- kompanjong i Nicke Andersson (The Hellacopters, Entombed) på trommer i tillegg til gitaristene Martin Nordin og Linus Björklund, og den østeriske bassisten Alexander Mayr på bass.
20 år leg.

Lucifer (SE)
Sted: Blå
Adresse: Brenneriveien 9c, 0182 Oslo
Dato: Torsdag 13. desember 2018
Tid fra: 20:00
Kategori: Konsert
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Blå
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Blå her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo