Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass
Meld deg på et GRATIS orienterende fordrag om Transcendental Meditasjon. Fredag 22. mars. Tid kl 18.00. Sted: Majorsuen. Varighet ca 2 timer. Reserver plass her:

Dette skjer - Utstilling:

Frogner torsdag 11. oktober 2018

RED HOOK LABS INNTAR NEDLAGT BENSINSTASJON PÅ FROGNER

Det skjer noe magisk når gründeren bak et av USA’s største talentbyråer innen fotografi går tilbake til start. I samarbeid med Red Hook Labs, Fotografihuset, Møller Eiendom, Aars og Trøbbelskyter kommer en helt unik fotoutstilling, Labs New artist ll, hele veien fra Red Hook i Brooklyn, til en nedlagt bensinstasjon på Frogner i 11 dager fylt med arrangementer og kulturkvelder.

VELKOMMEN TIL VERNISSAGE 11. OKTOBER:
Kl. 18.00 – åpen bar til kl. 23.00
Åpning av Oslos kulturbyråd Rina Mariann Hansen

Bildene er tatt av 25 unge fotografer fra hele verden, og juryert av høyprofilerte bransjeledere, som også skal være mentorer for de unge fotografene det neste året. Bak det hele står Jimmy Moffat, en av tre gründere bak «Art + Commerce», som i dag er et av USA’s største talentbyråer innen fotografi.
Red Hook Labs er dedikert til å støtte disse imponerende artistene, som viser personlige prosjekter som bruker nye teknikker og estetikk til det fotografiske medium. Utstillingen utforsker moderne kulturell estetikk, og presenterer provoserende bildefremstilling. Labs New Artists feirer prestasjonene i dette mangfoldige ensemblet av eksepsjonelle visjonærer.
Blant fotografene finner vi Tyler Mitchell, som står bak coverbildet til septemberutgaven av Vogue – med ingen ringere enn Beyonce.

Jimmy Moffat er kanskje ikke et kjent navn i Norge, men i det amerikanske fotografi /motebildet har han vært en markant person i årtier. Som en av gründerne bak «Art + Commerce» på 80-tallet, et selskap som skulle støtte fotografer innen både fine art og kommersiell fotografering, har han skapt det som i dag er et makthus i bransjen ( Fotografer som Sølve Sundsbø, Paolo Roversi, Annie Leibovitz, Patrick Demarchelier, Steven Meisel m.fl ). Han er kjent for å oppdage de nye neste store fotografene.
Men for Moffat, er det vel så viktig å bidra helt på andre siden av skalaen.
Han har jobbet med tiltak i, og for, underfinansierte lokalsamfunn i USA i årtier. For tre år siden kom ideen til Red Hooks Lab – et slags fotografisk samlingspunkt med studio, galleri, skole og produksjonsmuligheter, i nabolaget Red Hooks, Brooklyn, New York.


FOTOGRAFIHUSETS PROGRAM LØRDAG 13.OKTOBER:
Les mer her - Ekstern lenke

Fotoutstilling "LABS NEW ARTISTS ll "
Sted: Frogner
Adresse: Balders gate 28
Dato: Torsdag 11. oktober 2018
Tid fra: 18:00
Tid til: 23:00
Kategori: Utstilling
Facebookside Facebookside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Annonse
Sted: Majorstuen - Fredag 22. mars
Meld deg på et GRATIS orienterende fordrag om Transcendental Meditasjon. Fredag 22. mars. Tid kl 18.00. Varighet ca 2 timer. Adresse: Bogstadveien 27B, 0355 Oslo. Reserver plass her:

Andre arrangementer - Frogner
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Frogner her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo