Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo

Dette skjer - Musikk:

Salt art og music tirsdag 20. november 2018

Hver uke inviterer vi viseartister inn i intime Naustet på SALT. I varmen fra vedovnen framføres det tekster for et lyttende publikum rett utenfor Operaen, i hjertet av Oslo.

Konsertstart: 20.00
CC:
Ordinær: 170kr
Viseklubbmedlem: 120kr

Som medlem av Naustet Viseklubb får du avslag på alle Naustet Viseklubb-konserter. Meld deg inn her: bit.ly/NaustetViseklubbMedlem

20. November:
Benny Borg er mer enn fjasete humor med Dizzie Tunes og gamle schlagers. Det kritikerroste albumet Den Største Reisen, med backingbandet Number Seven Deli, har fått enhver Cash-elskende plateanmelder til å rystes av følelser.

I Naustet får vi både slagerne, med de iørefallende melodiene og enkle men følsomme tekstene, kommer som perler på en snor: En spennende dag for Josefine, Den store dagen, Balladen om Morgan Kane, I love Norwegian country, God morgen min kjære og mange, mange flere. Men dette i tillegg til nye låter fra hans siste album.

Et gjenhør med Bennys egne låter minner oss om hans genuine evne til å kombinere iørefallende melodier med tekster, som med sin enkelhet, følsomme og litt skarpe observasjoner, treffer oss alle.

Hans allsidighet gjør det vanskelig å plassere ham i en bestemt kategori - Benny Borg står for noe eget og helt unikt innen norsk underholdningsmusikk!

Med godlynt selvironi forteller Benny også små anekdoter fra sin barndom i Sverige og muntre historier om artistlivet, alt akkompagnert av gitaren.

Gjennom denne konsertforestillingen opplever vi Benny som visesanger, gjøgler, showman og imitator. Med andre ord; som den allsidige og fleksible kunstneren han er.

Naustet viseklubb høsten 2018:
27. November: Lisa Skoglund
29. November: Ingeborg Oktober
4. Desember: Hemmelig artist!

Naustet viseklubb: Benny Borg
Sted: Salt art og music
Adresse: Langkaia 1, 0150 Oslo
Dato: Tirsdag 20. november 2018
Tid fra: 19:00
Tid til: 22:00
Kategori: Musikk
Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Salt art og music
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.746240 - Latitude: 59.906436

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Salt art og music
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Salt art og music her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo