Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Konsert:

Løren Torg fredag 14. september 2018

Det er på Løren det skjer. Om få uker, nærmere bestemt 14. og 15. september, er det duket for stor feiring. Løren Torg feirer sine første 10 år! Her blir det folkefest for store og små. Mye moro for barna, og en musikalsk helaften for de voksne. Begge arrangementene er gratis!

Dette er virkelig helgen du ikke vil gå glipp av. Folkefesten starter fredag 14. september klokken 17.00 på festplassen ved Peppes. Den første dagen er viet det litt mer voksne publikum. Det blir grilling og salg av mat fra Meny, Løren Kiosk og Grill selger samosa og vårruller, House of nerds står for popcornsalget, Sanjays stiller med en smak av India – og fra Peppes kan du selvfølgelig få kjøpt både pizza og hamburgere, og kanskje noe godt i glasset.
Ca. klokken 18.00 ønsker vi velkommen fra scenen, og forteller litt om Løren Torgs historie gjennom de siste 10 årene. Deretter blir det musikalsk underholdning av og pop/rock bandet Falsen og 80-talls bandet Loveshack.

En kort introduksjon av artistene:
Falsen er et band vi kan glede oss stort til å høre. Coverbandet fra Ås spiller nemlig alt fra gode, gamle slagere fra artister som Wilson Pickett, Stevie Wonder og Tom Petty til musikk av litt nyere dato - Bruno Mars, John Mayer og Ed Sheeran. Falsen har selvfølgelig også herlige slagere fra norske artister som De Lillos, Åge Aleksandersen og Dumdum Boys.
Bandmedlemmer:
Christian Bakke (vokal), Terje Sandvik (trommer), Espen Hermansen (piano), Torleif Klepp (gitar) og Erland Skatter (bass).

Loveshack spiller 80-tallshitene verden elsker. Bandet har hatt over 1500 konserter over hele Norge, for flere hundre tusen mennesker – og i år feirer de faktisk 20-års jubileum med en fullbooket turnéliste i måneder fremover. Vi vil få hits som perler på en snor, med låter fra Van Halen, Prince, Roxette, Michael Jackson, Kenny Loggins, Queen, Lionel Richie og Bon Jovi – for å nevne noen.

Bandmedlemmer:
Svein Finneide (vokal/gitar), Aslak J. Johnsen (bass/vokal), Ken Ingwersen (gitar/vokal), Christian Nystrøm (keyboard/vokal) og Ole Devold (trommer/vokal).
Som dere skjønner, her er det bare å ta fram rockefoten! Garantert god stemning!

Gratis konsert med Falsen og LOVESHACK på Festplassen på Løren!
Sted: Løren Torg
Adresse: Lørenveien 44, 0585 Oslo
Dato: Fredag 14. september 2018
Tid fra: 18:00
Tid til: 22:00
Kategori: Konsert
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Løren Torg
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Løren Torg her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
TM - Les mer her