Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - For barn:

Oslo mandag 17. september 2018

Til turnglade jenter mellom 5 og 15 år. Vi har ledige plasser på RG 1 (5 år, 1 og 2 klasse, RG 2 (3 og 4 klasse) og RG for Alle (10-15 år gamle). Meld dere på! Les mer ... Les mer her - Ekstern lenke

Njård RG er Oslos største klubb innen rytmisk gymnastikk - har en stor breddegruppe, gymnaster på alle nivåer og i de fleste konkurranseklasser for de som ønsker å nå enda høyere ferdighetsnivå. Her kan du bli så god du vil. Hjemmearenaen er Njårdhallen.

Rytmisk gymnastikk er en meget solid base for prestasjoner samt utvikling til alle andre idretter. Man utvikler styrke, disiplin, smidighet, koordinasjon, balanse, mestring, selvtillitt og god kroppsbevissthet. Rytmisk gymnastikk regnes som verdens vakreste sport, og har programmer som kombinerer elementer av turn, ballett, akrobatikk, aristeri, redskaper som tau, ball, ring, vimpel eller køller i bevegelse, og dans til musikk. Vi har åpnet for påmelding til høstens partier 2018 og ønsker alle som har lyst til å drive med denne fantastiske sporten velkommen til Njård RG.

Aktiviteter for barn skal være allsidige og motorisk utviklende. De skal gi barna utfordringer, spenning og et grunnlag å bygge videre på. Nybegynnerpartiene bruker gjerne ball og ring. Aktiviteter som tar utgangpunkt i gymnastikk vil gi god grunntrening.

Ledige plasser på rytmisk gymnastikk hos Njård RG
Sted: Oslo
Adresse: Sørkedalsveien 126, Oslo
Dato: Mandag 17. september 2018
Tid fra: 16:00
Tid til: 18:30
Kategori: For barn
Epost Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Oslo
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.7522453 - Latitude: 59.9138688

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Oslo
Helgekurs i Cubansk Salsa hos ... lørdag 9. mars 2019
Helgekurs i selskapsdans hos D... lørdag 16. mars 2019
Helgekurs i Swing hos Danselø... lørdag 27. april 2019

Legg inn arrangement ved Oslo her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
TM - Les mer her