Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass
Meld deg på et GRATIS orienterende fordrag om Transcendental Meditasjon. Fredag 22. mars. Tid kl 18.00. Sted: Majorsuen. Varighet ca 2 timer. Reserver plass her:

Dette skjer - Omvisning:

V/ Nobels Fredssenter lørdag 13. oktober 2018

Bli med på en times gratis, guidet vandring med byhistorie, byfornyelse, arkitektur og mye mer. Fra Piperviken til nyåpnede Vikaterrassen. Hva skjer i dag på Vestbanetomten og i Ruseløkkveien? Hvorfor ble Kongeterrassen stengt? Hvor forfriskende var det ikke med både saltvanns- og ferskvannsbad i Victoria Terrasse i 1880-årene? Hvorfor heter skolen Ruseløkka når den faktisk ligger på Munkedammen?

Hvor: Møt opp utenfor Nobels Fredssenter (Brynjulf Bulls plass 1, 0250 Oslo) på Vestbanen og du får svar på dette og mye mer! Der møter du enten Anne Berit eller Helen som guider deg gjennom en morsom og lærerik historietime.

Vika Walks
Sted: V/ Nobels Fredssenter
Adresse: Brynjulf Bulls Plass 1, 0250 Oslo (Rådhusplassen)
Dato: Lørdag 13. oktober 2018
Tid fra: 14:00
Tid til: 15:00
Kategori: Omvisning
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Annonse
Sted: Majorstuen - Fredag 22. mars
Meld deg på et GRATIS orienterende fordrag om Transcendental Meditasjon. Fredag 22. mars. Tid kl 18.00. Varighet ca 2 timer. Adresse: Bogstadveien 27B, 0355 Oslo. Reserver plass her:

Andre arrangementer - V/ Nobels Fredssenter
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved V/ Nobels Fredssenter her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo