Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Konsert:

Georg Sverdrups hus (UB) fredag 7. desember 2018

På denne konserten får du oppleve Franz Liszts store mesterverk for klaver, h-mollsonaten. Verket er een sammenhengene sats med dramatikk, tordnende oktaver, lyrisk varme og episke proporsjoner.

Fri entré og åpent for alle
Salg av kaffe og vafler fra 11.45

Program
Franz Liszt: Sonate i h-moll

Om artisten
Christian Grøvlen er født i 1990 i Bergen. Han startet å spille piano som femåring, og er regnet som en av Norges mest spennende og fremadstormende pianister. Som 15-åring startet han å studere under professor Jiri Hlinka, før han fortsatte studiene ved Norges musikkhøgskole under Håvard Gimse og Lars Anders Tomter. Han debuterte i universitetets Aula i Oslo i 2015, og studerte deretter i solistklassen ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium under Jens Elvekjær. I 2016 mottok han Robert Levin-prisen i Oslo.

Fra Christian var tidlig i tenårene, har han opptrådt som solist, akkompagnatør og kammermusiker. Han har spilt på noen av Norges største festivaler, som Festspillene i Bergen, Oslo Kammermusikkfestival, Festspillene i Elverum og Vinterfestspillene, og samarbeidet med musikere som Arve Tellefsen, Leif Ove Andsnes, Marianne Thorsen, Johannes Weisser og Eli Kristin Hanssveen, for å nevne noen.

Christian er også komponist, og hans første bestillingsverk ble urfremført av Trondheimsolistene i april 2017. Han første innspilling med verker av Bach er ventet i løpet av sommeren 2017.

Lunsj med kultur: Grøvlen spiller Liszt
Sted: Georg Sverdrups hus (UB)
Adresse: Moltke Moes vei 39
Dato: Fredag 7. desember 2018
Tid fra: 12:00
Tid til: 12:30
Kategori: Konsert
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Georg Sverdrups hus (UB)
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Georg Sverdrups hus (UB) her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo