Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Utstilling:

Albin Art lørdag 1. september 2018

I prosjektet «Før neste bølge» fotograferer Morten Leine interaksjon mellom bølger og sand. Med sitt Nikon digitale, håndholdte kamera fanger han det naturlige samspillet mellom sjø og sand. Bildene på denne utstillinga er tatt på ulike Kanariøyer. Selv om det kan være steiner og andre elementer på strendene, søker han flater der det primært er fargespillet i sanda han fotograferer.

Det skjøre lyset fremhever struktur, grovhet og fargenyanser i sanden. Hvor på stranda, flo eller fjære, områder der sanda har forskjellig struktur, ulike grad av kornethet, porøshet og glans. Det er stor forskjell om sanda er gjennomvåt, bare fuktig eller helt tørr.

Bølgene mot sanden er som pusten – har en rytme. Han opplever det som om luften beveger seg i bølger innover i lungene og ut igjen. Pusten gir oss mennesker liv, akkurat som bølgen gir Leine et nytt motiv. Og uansett om det er godvær og stille eller uvær og høyere puls i bølgene, må han jobbe hurtig. Neste bølge fjerner forrige motiv.

Hans sandbilder er ikke er manipulert på PC etterpå, de viser det han så. Noen motiver framstår mer abstrakte i sin form enn andre. Men alle har muligheter i seg til at du kan puste med og tolke inn dine bilder.

Kunstutstillingen - "Før neste bølge"
Sted: Albin Art
Adresse: Briskebyveien 42, inngang Holtegaten
Dato: Lørdag 1. september 2018
Tid fra: 12:00
Tid til: 17:00
Kategori: Utstilling
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Albin Art
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Albin Art her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Meditasjon
Annonse
TM - Les mer her