Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Musikk:

Emanuel Vigelands Museum fredag 27. juli 2018

Breath in the mausoleum

Zotora er en av pionerene blant Europas didjeridoospillere - Didjeridoo er et av verdens eldste instrumenter og det sies og være moren til alle blåseinstrumenter. Zotora la grunnlaget for sin spillestil hos urbefolkningen og under et fem år langt opphold i Australia på slutten av1980 tallet. Men han har hele tiden søkt og finne sitt eget utrykk i denne tradisjonen.
I didjeridooens hjemland nyter han respekt for sitt didjeridoospill av aboriginene - de tradisjonelle utøverne av dette instrumentet.

"Tomba Emmanuelle" med det 800 m2 store verket «Vita» som beskriver livet fra begynnelse til slutt i kombinasjon med didjeridoo er spesielt egnet for en stund til ettertanke og kontemplasjon.

Allerede i 1991 holdt Zotora sin første konsert i museet. Siden har det blitt mer enn 250 konserter i det akustisk svært spesielle mausoleet...

NB. Publikum kan enten sitte på stoler eller ligge på matter på gulvet under konserten. Lokalet er bare svakt oppvarmet, så derfor bør publikum kle seg godt. Anmeldelser av konserten kan leses på linken her.

Lenke - Les mer her

www.zotora.com

Zotora - "Naken" - didjeridoo
Sted: Emanuel Vigelands Museum
Adresse: Grimelundsveien 8c, 0775 Oslo (Slemdal)
Dato: Fredag 27. juli 2018
Tid fra: 19:00
Tid til: 20:30
Kategori: Musikk
Billetter Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Emanuel Vigelands Museum
Zotora - "Naken" - didjeridoo... lørdag 22. desember 2018

Legg inn arrangement ved Emanuel Vigelands Museum her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Konsert 17. desember
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo