Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - For barn:

Norsk Teknisk Museum lørdag 19. mai 2018

Teknisk museum har åpent fra 11-18 alle dager i pinsen, med aktiviteter for store og små. Lag ditt eget filtmonster med lysende øyne, bli med på kjemieksperimenter med Dragen Berta, lag en katapult, en tegnerobot eller redesign din egen gamle T-skjorte. Du kan også få en introduksjon til utstillingen FOLK, eller se de andre spennende utstillingene på museet. Velkommen til pinsen på Teknisk museum!

Program
11.30 Dragen Berta
Bli med på gøyale eksperimenter med Dragen Berta som elsker kjemi! Begrenset plass. Påmelding i resepsjonen. Passer for barn fra fire år til seks år. Møt opp ved søyle 5 i foajeen.

12.00 – 13.00 Katapultverksted
Hvem lager den beste katapulten? Lag en treffsikker konstruksjon av blomsterpinner, teskjeer og gummistrikker. Passer for barn fra fem år. Møt opp i Teknoteket Makerspace ved glassheisen i Vitensenteret.

13.00 Vitenshow
Se museets store Vitenshow med bobler, gass og smell! Passer for familier. Begrenset plass. Familier og grupper må gå samlet inn. Showet foregår i auditoriet, ned trappa ved kafeen.

13.00 – 14.00 LEGO WeDO NB: Kun lørdag 19. og søndag 20. mai
Bygg din egen tegnerobot i LEGO WeDo. Ved hjelp av motorer og sensorer kan du lage en tegnerobot som du selv kan styre fra en iPad. LEGO WeDo gir en superenkel introduksjon til programmering og robotikk, og er en fin aktivitet hele familien kan gjøre sammen. Passer for barn fra ni år. Begrenset plass. Påmelding i resepsjonen. Møt opp ved søyle 5 i foajeen.

13.00 – 14.00 Filtmonster NB: Kun mandag 21. mai
Lag et monster av filt med lysende øyne. Lær hvordan om filting og strømkretser. Passer for barn fra ni år. Begrenset plass. Påmelding i resepsjonen. Møt opp ved søyle 5 i foajeen.

14.00 – 15.00 Teknotrykkeri
Lyst til å friske opp et handlenett, en T-skjorte eller noe annet i bomull? Vi har vinyl og en varmepresse. Ta med det du har, design ditt eget mønster, og så trykker vi! Passer for barn fra seks år. Møt opp i Teknoteket Makerspace ved glassheisen i Vitensenteret.

15.00 Introduksjon til utstillingen FOLK NB: Kun søndag 20. mai
Biologiske forskjeller og likheter mellom folkegrupper har vært gjenstand for forskning helt siden opplysningstiden. Slik forskning har vært preget av vekslende ideer om rase, opphav og identitet. Den vitenskapelige rasismens storhetstid er over, men det finnes fortsatt rasisme i samfunnet vårt. Passer for ungdom og voksne. Møt opp ved søyle 5 i foajeen.

1500 Den internasjonale museumsdagen NB: Kun lørdag 19.mai
På den internasjonale museumsdagen #IMD2018 inviterer vi til kuratoromvisning og rundebordssamtale i utstillingen «FOLK: fra rasetyper til DNA-sekvenser». Omvisningen Doing and undoing race at the museum gis på engelsk av kurator for utstillingen, Ageliki Lefkaditou.

Pinsen på Teknisk museum 19. - 21. mai
Sted: Norsk Teknisk Museum
Adresse: Kjelsåsveien 143, 0491 Oslo
Dato: Lørdag 19. mai 2018
Tid fra: 11:00
Tid til: 18:00
Kategori: For barn
Nettside Del på Facebook

Kart - Her finner du Norsk Teknisk Museum
Longitude: 10.783339 - Latitude: 59.966955

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Norsk Teknisk Museum
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Norsk Teknisk Museum her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Meditasjon
Annonse
TM - Les mer her