Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Konsert:

Aye Aye Club - Tortuga onsdag 16. mai 2018

Norsk Råkk er for et stort publikum det nærmeste du kommer euforisk lykke fra en konsertscene. Bandet har i en årrekke turnért land og strand rundt med sin ska- og new wave-infiserte rock og punk, og bandet legger ingen begrensninger på seg selv når de opptrer, verken på sceneutfoldelse, sjangerlefling eller vokalistrotering. Variasjon er da også et sentralt begrep på det nye albumet, og den kollektive tankegangen gjennomsyrer både låtvalg, bandkonstellasjon og konserter.

Per 2018 fremstår Norsk Råkk som et mer helstøpt band enn på lenge. De har signert med Big Day Records, fått seg en fast blåserrekke, og har nettopp gitt ut et nytt album: ”Helgardert” (2018) til gode anmeldelser. På ”Helgardert” går Norsk Råkk nye veier musikalsk sett, og skiva har fått sin helt unike identitet. Lydbildet deres er fornyet, men uten å gå på bekostning av grunnidéen som bandet har fulgt siden starten. Forvent deg en tight og energisk opplevelse!

Hør Helgardert her:
Spotify: Lenke - Les mer her
Tidal: Lenke - Les mer her
Apple: Lenke - Les mer her
Vinyl: Lenke - Les mer her

Syden er et rockeband fra Oslo med musikalske referanser hentet fra garagepunkens, scandi og- stonerrockens parallelle universer. Deres første studioinnspilling, en 4 spors EP ble gitt ut våren 2017 på Big Day Records, og oppfølgeren, spilt inn i Caliban Studios, ble sluppet i April 2018.

Norsk Råkk /Syden på Aye Aye Club 16.mai
Sted: Aye Aye Club - Tortuga
Adresse: Storgata 9, 0156 Oslo
Dato: Onsdag 16. mai 2018
Tid fra: 21:00
Tid til: 23:30
Kategori: Konsert
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Aye Aye Club - Tortuga
Halloween Guillotine Twenty Ei... onsdag 31. oktober 2018

Legg inn arrangement ved Aye Aye Club - Tortuga her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Meditasjon
Annonse
TM - Les mer her