Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Forskjellig:

Oslo vest lørdag 26. mai 2018

Dette er en spennende workshop for kvinner i alle aldre som ikke er i et forhold. Deltakerne får lære det effektive personlighetsverktøyet Enneagrammet. Denne innsikten bidrar til gode relasjoner gjennom økt selvbevissthet og en dypere forståelse av mennesker du omgås.

Som personlig coach opplever jeg at mange single har ekstra stor glede av å lære Enneagrammet. Noen er oppgitt over alle feilene de finner når de dater eller hvor vanskelig det er å finne den rette. Andre opplever til tider press fra omverdenen, ensomhet eller annet som skaper frustrasjon. I tillegg til at Enneagrammet gir større forståelse av andre mennesker vil de fleste oppleve en større grad av selvforståelse og selvaksept. Dette gjør dem mer fornøyde i singeltilværelsen og bedre rustet dersom de ønsker å innlede et nytt forhold. Enneagrammet gir svært nyttig innsikt i egne verdier og personlighetstype. Ved å virkelig forstå seg selv, sine preferanser og reaksjonsmønstre, sine frykter og lengsler, er det lettere å skape gode relasjoner til andre.

PRIS: 3500kr per person og inkluderer lunsj/snacks/kaffe.
TIDSPUNKT: 26.-27. mai 2018, kl. 10-17 begge dager.

Enneagrammet er sagt å være nåtidens mest komplette personlighetsverktøy for å forstå menneskelig adferd. I motsetning til mange andre typologier er dette verktøyet veldig mye mer enn en test. Ideen i Enneagrammet er at vi er så mye mer enn det vår personlighet tilsier. Ved å finne sin type åpner man opp for flere sider av seg selv og får samtidig en større forståelse for mennesker man omgås. Mange universiteter, bl.a. UCLA, har Enneagrammet på læreplanen. Stanford University har lenge hatt dette som et tilbud innen fagområdene Psykologi og Ledelse.

Arrangør:
Christine Wittusen - relasjonscoach, kurs- og foredragsholder
KjerneKraft Kurs og Coaching

Sagt av tidligere deltaker:
Jeg gikk inn i det med null kunnskaper om Enneagrammet, men opplever at det åpnet meg for en måte - et verktøy, ja - å møte andre mennesker på. Faktisk veldig konkret, jordnært og nyttig. Tusen takk for glitrende undervisning! (Kvinne 40) Flere referanser her: Lenke - Les mer her

Unn deg to morsomme og lærerike dager i trygge og hyggelige omgivelser!

Singel og Selvbevisst - Forstå deg selv og andre bedre!
Sted: Oslo vest
Adresse: Avklares nærmere
Dato: Lørdag 26. mai 2018
Tid fra: 10:00
Tid til: 17:00
Kategori: Forskjellig
Nettside

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Oslo vest
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Oslo vest her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Oslo Middelalderfestival 2018