Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - For barn:

Melahuset søndag 22. april 2018

Hei alle barn og familier i Oslo! Har du en liten sjonglør i magen? Eller kanskje en kunstner? Elsker du eventyr, eller kanskje du vil lære å danse salsa?

To søndager i måneden er MelaFantasi på Melahuset barnas eget domene, presentert i en trygg innendørsatmosfære der barn og voksne kan leke og more seg sammen. Vi inviterer til barnas egen fargerike drømmedag - der de kan være seg selv i møte med kunst og kultur fra alle verdenshjørner.

Søndag 22. april kommer Tito Guevara til MelaFantasi for å fremføre "EL DORADO: DET TAPTE RIKET". Det blir en magisk musikalsk reise, som forteller om et av det mystiske og fargerike Inkariket.

Tito vil gjennom forskjellige musikkstiler og bruk av instrumenter vise en del av Inkaenes musikk og kultur. Det blir også mulighet for barna å prøve flere instrumenter - og kanskje til og med spille og danse litt sammen?

MelaFantasi "El Dorado: Det Tapte Riket"
Sted: Melahuset
Adresse: Mariboes gate 8, 0183 Oslo
Dato: Søndag 22. april 2018
Tid fra: 14:00
Tid til: 17:00
Kategori: For barn
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Melahuset
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Melahuset her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Meditasjon
Annonse
TM - Les mer her