Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Standup-show:

Henriken onsdag 18. april 2018

Suksess konseptet - Dreper det hvor hver komiker får boltre seg i scenetid er tilbake med nok en hysterisk lineup. Se godt etablerte og erfarne komikere levere tighte sett og topp stemning!

Showstart 20.00
Cc: 100,-

Bård Hofstad

Om du ikke har sett nordlys i nord, kan dette fyrverkeriet av en komiker lyse opp kvelden din med noe som ligner. For selv om vitsene tidvis er like mørke som natta nord for polarsirkelen, er utstrålingen på scenen mer lik en midnatt sol. En fortryllende og farlig kombo som vinner publikum over.

Bård Hofstad kommer hele veien fra Tromsø fordi han elsker å stå på scenen. En bisarr, fysisk og ikke minst ekstremt morsom komiker!

Laurits Lundgaard

Laurits har gjennom de siste årene etablert seg på den norske standup scenen som et friskt innslag som stadig strekker seg etter nye høyder. Fra sin egen standup klubb i Sarpsborg pønsker han ut nye jokes og vittigheter, som han tar med seg rundt på landets klubbscener. En komiker, alltid full av overraskende vendinger og gode poenger! - nå også på TV!

Francisco Briceno

Francisco er en vågal komiker som spøker om temaer som selv manne gruppa Ottar vegrer seg for å røre. Med en særdeles laid back stage presence og en naturlig flow, maler Francisco bilder i hodet ditt som du aldri trodde du kom til å tørre le av.

Når han ikke står på standup scenen leker han med musikk og lager videoer for humornieu. En allsidig kunstner med flere talent. Smart, kjapp og vittig.

Bård, Laurits og Francisco - Dreper det!
Sted: Henriken
Adresse: Wergelandsveien 5, 0167 Oslo
Dato: Onsdag 18. april 2018
Tid fra: 20:00
Tid til: 23:00
Kategori: Standup-show
Facebookside

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Henriken
Standup på Henriken... tirsdag 24. april 2018
Standup på Henriken... tirsdag 1. mai 2018
Standup på Henriken... tirsdag 8. mai 2018
Standup på Henriken... tirsdag 15. mai 2018
Standup på Henriken... tirsdag 22. mai 2018
Standup på Henriken... tirsdag 29. mai 2018
Standup på Henriken... tirsdag 5. juni 2018
Standup på Henriken... tirsdag 12. juni 2018

Legg inn arrangement ved Henriken her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Cirkus Arnardo i Oslo