Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Musikk:

Herr Nilsen torsdag 19. april 2018

Jeff Wasserman har med seg et stjernelag av musikere når han kommer med historien om Amerika til Herr Nilsen torsdag 19. april.

De fleste i Norge har ikke hørt om Jeff Wasserman, men alle har hørt en eller flere av sangene han har skrevet. Det har blitt mer enn 350 låter på flere enn 75 album: For eksempel Silje Nergaards Tell Me Where Youre Going og Dance with a Strangers Everyone Needs A Friend Sometimes.

Wasserman har vært en reisende ambassadør for amerikansk folkemusikk i mange tiår her i landet.
Han kan kanskje kalles Norges best bevarte hemmelighet, men han er likevel noe av det aller beste vi har innen sjangeren americana- og rootsmusikk.
Han er nok best kjent fra det legendariske swing- og bluegrassbandet Gone At Last, som holdt liv i bluegrasstradisjonen på 80- og 90-tallet.

Bandet som spiller på Herr Nilsen (Jeffreys Reverie) består av Jeff Wasserman, Jeff Davis, Anne Marit Bergheim (fra Katzenjammer), Marius Graff, Gideon Andersson og Olav Christer Laffen Rossebø.

Samtidig med turneen i vår, gir Wasserman ut eget vinylalbum med musikken som er dypt forankret i den amerikanske folkemusikken. På albumet er både Claudia Scott, Jonas Fjeld og Knut Reiersrud med.

Jeff Wasserman med et stjernelag til Herr Nilsen
Sted: Herr Nilsen
Adresse: C.J.Hambros plass 5
Dato: Torsdag 19. april 2018
Tid fra: 21:00
Tid til: 22:30
Kategori: Musikk
Nettside

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Herr Nilsen
The Songs Of Dolly Parton... torsdag 26. april 2018
Østkanten Bluesklubb presenter... fredag 27. april 2018
Østkanten Bluesklubb:1. mai ko... tirsdag 1. mai 2018

Legg inn arrangement ved Herr Nilsen her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Cirkus Arnardo i Oslo