Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Konsert:

Cosmopolite scene lørdag 19. mai 2018

Endelig kommer afrobeats sensasjon Mr Eazi og Happy Boy-turneen til Oslo. Med seg i kofferten har han en lang liste med hits, blant annet godlåtene Skin tight, Bankulize, Hollup og ikke minst megalåtene Dance For Me, Leg Over og Pour Me Water.

Med mer enn 3 mill. månedlig lyttere på Spotify er Happy Boy en av verdens mest populære afrobeats artister. Han slo gjennom med mixtapen About to Blow i 2013 som blant annet inneholdte låtene Pipi Dance and Bankulize. The FADER beskrev mixtapen som heavily dancehall-leaning SoundCloud playlist. Årene som fulgte ga han ut blant annet Skin tight og låten som den britiske avisen The Guardian hadde på sin topp-10 liste over de beste afrikanske låtene i 2016, nemlig Dance For Me, samt den RogB-inspirerte singlen Anointing med bidrag fra den ghanesiske rapguden Sarkodie. I 2016 ble Eazi rekruttert til Starboy Entertainment av selveste Wizkid.

Vinteren 2017 slapp Mr Eazi sin andre mixtape med navnet Life Is Eazi, Vol. 1 - Accra To Lagos, som inneholdte hans hittil kanskje mest kjente låt, Leg Over. Mixtapen gikk inn på 4. plass på Billboard World Album chart.

Dette er en konsert du bare må få med deg om man er glad i afrobeats av ypperste kvalitet. Eazi har solgt ut sine konserter i 2017 og det blir nok rift om billettene til hans konsert i tigerstaden også!

Mr Eazi - Cosmopolite - Pres. av 5K Productions
Sted: Cosmopolite scene
Adresse: Vogtsgate 64, 0477 Oslo
Dato: Lørdag 19. mai 2018
Tid fra: 22:00
Tid til: 01:00
Kategori: Konsert

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Cosmopolite scene
Gong og Steve Hillage... torsdag 31. mai 2018

Legg inn arrangement ved Cosmopolite scene her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Oslo Middelalderfestival 2018