Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Utstilling:

S9 Galleri onsdag 18. april 2018

Carolina Mari Finngård har i flere år jobbet med prosjektet «Glasskår ved Middelhavet». Den tar utgangspunkt i dagens flyktningkrise ved Middelhavet. Prosjektet er sammensatt. Den består av store akvareller på papir, en serie smykker i glass og sølv, samt en installasjon. Hennes intensjon er å skape nærhet og rom for meditasjon rundt flyktningkrisen, gjennom en estetisk opplevelse preget av metafor og farge.

Akvarellene inviterer betrakteren til Carolinas personlig opplevelse av Middelhavet. En serie som viser ulike sider ved havet. Akvarellene hennes er store, malt på gulvet med lag på lag med vannfarge, i en sakte og organisk prosess. Den viser blant annet intrikate strukturer som knytter havet, mennesker og livet sammen.

Installasjonen består av glasskår plukket ved Middelhavet og en papirskulptur. I sammensettingen av disse to elementene i evig ring, ønsker Carolina å gi en kommentar på menneskets sårbarhet og det tilfeldige i hvem av oss som blir rammet av krig og flukt..

Carolina Mari Finngård er født på Ibiza, Spania. I 1996 ble hun utdannet illustratør i Barcelona og frem til 2009 har hun jobbet ved flere norske forlag som illustratør. I 2004 ble hun utdannet med hovedfag, avdeling metall, fra Kunsthøgskolen i Oslo. Carolina har deltatt på flere kollektive utstillinger i Oslo og i utlandet. Hun er innkjøpt av Det Nasjonale Biblioteket. Høsten 2018 kommer hun til å ha separatutstilling med «Glasskår ved Middelhavet» på Ibiza, Spania.

Zdenek Sopousek er født og oppvokst i Praha, Tsjekkia, og har vært bosatt i Norge siden 1982. Sin kunstnerisk hovedutdannelse har han fra Christiania Friakademi i Oslo, med Jan Cato Bøttger som hovedlærer fra 2002 til 2007. Sopousek har deltatt i flere kollektive utstillinger i både Oslo, England, Luxemburg og i Tyskland.

Hans stemningsfulle malerier kan grense mellom det absolutt vakre og det absolutt mindre pene. Han er opptatt av en verden sett fra en vinkel preget av ubevissthet.

Ved oppspenning av egne lerret bruker han 100 % ren linduk, hud-lim og akrylpreparatur. Han bruker rene pigmenter av høy kvalitet som han selv river sammen med ren kaldpresset linolje.

Velkommen til vernissage lørdag 7. april kl. 15.00
Åpningstider ellers: Onsdag til søndag 13.00 til 17.00
Utstillingen kan oppleves t.o.m. fredag 20. april 2018.

HJERTELIG VELKOMMEN!

Carolina M. Finngård og Zdenek Sopousek - 7. til 20. april 2018
Sted: S9 Galleri
Adresse: Sverdrupsgt 9a, Oslo
Dato: Onsdag 18. april 2018
Tid fra: 13:00
Tid til: 17:00
Kategori: Utstilling
Epost Nettside Del på Facebook

Kart - Her finner du S9 Galleri
Longitude: 10.764352 - Latitude: 59.920345

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - S9 Galleri
Mehdi Mansouri, Pedram Lasani,... søndag 23. september 2018
Mehdi Mansouri, Pedram Lasani,... onsdag 26. september 2018
Mehdi Mansouri, Pedram Lasani,... torsdag 27. september 2018
Mehdi Mansouri, Pedram Lasani,... fredag 28. september 2018

Legg inn arrangement ved S9 Galleri her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Meditasjon
Annonse
TM - Les mer her