Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - For barn:

Norsk Teknisk Museum mandag 26. mars 2018

Teknisk museum har et stort program og holder åpent alle dager i påsken mellom 11-18. Animasjonsverksted, vitenshow, planetariet, kunstig verdensrom, tegnerobot, teknotrykkeri, brettspillworkshop og mer. Velkommen til bypåske på Teknisk museum!
Påsken 2018: Lørdag 24. mars - mandag 2. april: kl. 11–18

Program
12.00 Følelsen av FOLK
NB: Kun 26. – 27.mars
Utstillingen FOLK utforsker samspillet mellom vitenskap, samfunn og kultur og peker på de store konsekvenser slik forskning har hatt for samfunnet.og#8239;Hva betyr det for oss, og hvordan kan vi uttrykke det? Bli med på en samtaleworkshop der du tegner følelsen av FOLK. Etter samtalen vil vi laserkutte tegningen din som du får med deg hjem.og#8239;Begrenset plass. Påmelding i resepsjonen. Oppmøte ved søyle 5 i foajeen.

12.00 –13.00 Animasjonsverksted
Hvilke historier vil du fortelle i animasjonsverkstedet vårt? Lag en stop motion-snutt hos oss. Passer fint som familieaktivitet. Møt opp i Teknoteket Makerspace, ved glassheisen i Vitensenteret.

13.00 Vitenshowog#8239;
Bli inspirert av overraskende triks med såpebobler, kjemi og flytende nitrogen! Se flammer, røyk, heksemel og vulkanbobler! Kanskje blir du truffet av en røykkanon? Showet foregår i auditoriet, ned trappa ved kafeen.

14.00 Planetariet
Opplev en stemningsfull nattehimmel i museets planetarium. Hør om stjerner og planeter, og fortellingene om stjernebildene. Passer for barn fra sju år. Begrenset plass. Påmelding i resepsjonen. Møt opp ved søyle 5 i foajeen.

15.00 Rase: En farlig myte? FOLK: Biologiske forskjeller og likheter mellom folkegrupper har vært gjenstand for forskning helt siden opplysningstiden. Slik forskning har vært preget av vekslende ideer om rase, opphav og identitet. Den vitenskapelige rasismens storhetstid er over. Men det finnes fortsatt rasisme i samfunnet vårt.
Utstillingen FOLK viser eksempler på genforskning og historisk raseforskning som belyser samspillet mellom vitenskap, samfunn og kultur. Få en innføring i et aktuelt tema. Bli med på samtalen. Møt opp ved søyle 5 i foajeen.

13.15 – 14.45 LEGO WeDo SUPERENKELT OG MORSOMT: Bygg din egen tegnerobot i LEGO WeDo.
Bygg din egen tegnerobot i LEGO WeDo. Ved hjelp av motorer og sensorer kan du lage en tegnerobot som du selv kan styre fra en iPad. LEGO WeDo gir en superenkel introduksjon til programmering og robotikk, og er en fin aktivitet hele familien kan gjøre sammen. Passer for barn fra ni år. Begrenset plass. Påmelding i resepsjonen. Møt opp ved søyle 5 i foajeen.

15.00 – 16.00 Teknotrykkeri
Lyst til å friske opp et handlenett, en T-skjorte eller noe annet i bomull? Vi har vinyl og en varmepresse. Ta med det du har, design ditt eget mønster, og så trykker vi! Passer for barn fra seks år. Møt opp i Teknoteket Makerspace, ved glassheisen i Vitensenteret.

11.00 – 18.00 Lyden av FOLK
Denne aktiviteten er knyttet til utstillingen FOLK, som gransker forskning på menneskelige biologiske likheter og forskjeller. Aktiviteten lar de

Påsken på Teknisk museum
Sted: Norsk Teknisk Museum
Adresse: Kjelsåsveien 143, 0491 Oslo
Dato: Mandag 26. mars 2018
Tid fra: 11:00
Tid til: 18:00
Kategori: For barn
Nettside Del på Facebook

Kart - Her finner du Norsk Teknisk Museum
Longitude: 10.783715 - Latitude: 59.968920

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Norsk Teknisk Museum
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Norsk Teknisk Museum her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Meditasjon
Annonse
TM - Les mer her