Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Kirke:

Sagene Kirke torsdag 15. mars 2018

Lista over ideelle organisasjoner han har ledet og aksjoner han har tatt initiativet til, er ufattelig lang. Ikke rart at kong Harald i 2015 utnevnte Dag Hareide til ridder av 1. klasse av St. Olavs Orden for ekstraordinært samfunnsengasjement. For å nevne noe: Leder av Namibiaforeningen på 80-tallet, generalsekretær i Norges Naturvernforbund, rektor på Nansenskolen og daglig leder av Regnskogfondet. Nå, som pensjonist, er han frilans skribent og foredragsholder. Og 15. mars kommer han til Sagene kirke for å holde tekstrefleksjonen under lysvesperen der, kl. 19-20.

Lysvesperne i Sagene kirke er en tidebønn med mye jazz. Den klassiske vesperen har fått sin egne, meditative form, preget av keltisk tradisjon.

Det er jazzpianisten Tord Gustavsen som er fast musiker på disse lysvesperne. 15. mars spiller han sammen med slagverkeren Birger Mistereggen, som tidligere har arbeidet i KORK, samarbeidet med bl.a. Trio Mediæval og Vamp og er mye engasjert i folkemusikk-sammenhenger. Også Mistereggen har hatt med kong Harald å gjøre. Han spilte i hans 70-årsdag.

Tekst: Jon Andreas Hasle

Lysvesper 15. mars
Sted: Sagene Kirke
Adresse: Dannevigsveien 17, 0463 Oslo
Dato: Torsdag 15. mars 2018
Tid fra: 19:00
Tid til: 20:00
Kategori: Kirke
Nettside Del på Facebook

Kart - Her finner du Sagene Kirke
Longitude: 10.757527 - Latitude: 59.937025

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Sagene Kirke
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Sagene Kirke her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Meditasjon