Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Utstilling:

Barcode torsdag 15. mars 2018

REDLISTED er et prosjekt om Norges framtid og dens rolle som forvalter av våre ressurser, verdier og tradisjoner, laget av de 31 avgangsstudentene ved Bilder Nordic School of Photography.

Utstillingen handler om dagens Norge som forvalter av våre ressurser, verdier og tradisjoner, der vi ser på landet gjennom en ubestridelig omstilling. Vi tar for oss aspekter ved Norge som vi vil gi videre til kommende generasjoner. Hva må vi ta vare på og hva må vi kvitte oss med?

Vi er 31 elever som har fordelt oss utover på tema som interesserer oss. Vi tar blant annet opp forvaltningen av naturressursene våre, immigranters utfordringer og behandlingen av biomangfoldet. Vi ser på de gamle folkeeventyrene, kulden og mørket som dominerer landet store deler av året og de gamle jordbrukstradisjonene våre.

Utstillingen har offisiell åpning klokken 19.00 den 15. mars og finner sted i Wismargata 2 i Barcode. Utstillingen står fra 15.- 22. mars

Fri inngang.

REDLISTED - avgangsutstilling for Bilder Nordic School of Photography
Sted: Barcode
Adresse: Wismargata 2
Dato: Torsdag 15. mars 2018
Tid fra: 19:00
Kategori: Utstilling
Epost Nettside Facebookside Del på Facebook

Kart - Her finner du Barcode
Longitude: 10.760688 - Latitude: 59.908058

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Barcode
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Barcode her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Meditasjon