Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Forskjellig:

Saga kino torsdag 15. mars 2018

Oslo Pix inviterer i samarbeid med Nordisk Film Kino og Selmer Media til nok en utgave av Klubb Pix med førpremiere på The Death of Stalin. Filmen er laget av britiske Armando Iannucci, regissøren som blant annet har hatt braksuksess med TV-serien Veep. På rollelista finner vi stjerneskuespillere som Michael Palin, Steve Buscemi, Jeffrey Tambor og Jason Isaacs.

Filmen er en mørk komedie om Sovjetunionens politiske elite under Josef Stalins styre. Den har fått kritikerne til å juble og festivalpublikum verden over til å gapskratte og grøsse om hverandre.

Dramatikken starter idet Josef Stalin Sovjetunionens brutale, paranoide og totalt skruppelløse leder rammes av hjerneslag natt til 2. mars 1953. Etter kort tids forvirring blir han erklært død, siden alle leger som kunne redde ham enten er henrettet eller sendt til Sibir.

Dermed er det duket for maktkamp, men hvem er nærmest til å overta? Og kan noen egentlig føle seg trygge på ikke å bli utrensket og drept når Stalins ettermæle skal skrives?

The Death of Stalin viser frem galskapen, fordervelsen og handlingslammelsen som følger av autoritært politisk styre. Den er hylende morsom, men alvoret ligger hele tiden like under overflaten. Kanskje har denne historiske filmen tydeligere paralleller til vår egen tid enn det man ved første øyekast skulle tro?

Følg eventen på Facebook: Lenke - Les mer her )

PRAKTISK INFO
Maks 176 seter 2 HC-plasser. Unummererte plasser. Billetter hentes samme dag på Oslo Pix-stand på Saga fra 17.15. Ingen reservasjoner.

NB! Aldersgrense: 15 år

Klubb Pix er filmvisninger i regi av Oslo Pix, hovedstadens nye internasjonale filmfestival som ble arrangert for første gang i 2017. Festivalen skal gi Oslofolk og andre folk som vil ta turen til byen det beste innen europeisk og nordamerikansk film. Datoene for neste års festival er 4.-10.juni 2018.

Klubb Pix Gratis førpremiere på The Death of Stalin
Sted: Saga kino
Adresse: Stortingsgata 28, 0161 Oslo
Dato: Torsdag 15. mars 2018
Tid fra: 18:00
Tid til: 20:00
Kategori: Forskjellig
Nettside Facebookside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Saga kino
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Saga kino her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Meditasjon