Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Musikk:

LilleKampen lørdag 13. januar 2018

LilleLyd er et månedlig arrangement der det vil bli presentert forskjellige gjester innen det litt odde området av musikk. Kanskje musikk som vil utfordre både ører og hjerne. Både kjente og ukjente navn vil vi forsøke å få presentert. Gjerne noen som vil fremføre for første gang. Vert Øivind Olsen/Chaotic Morphs vil spille en egen liten gig før han presenterer og overlater scenen til gjestene.

De medvirkende

ØIVIND OLSEN aka CHAOTIC MORPHS

Øivind Olsen kommer fra kalde forblåste Kristiansund. Det sedvanlige med coverband fra midten av 70-tallet og noen år for så å kutte ut musikken. Startet opp igjen rundt 2000 med Hammond-orgel for så å peile mer og mer inn på synth som utviklet seg til en lidenskap for eksperimentell musikk med inspirasjon fra de riktig gamle fra 50-tallet og utover. Else Marie Pade, Karlheinz Stockhausen, Arne Nordheim og andre.

ESPEN FRIBERG

Espen Friberg (f. 1981) er utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo. Tegner, designer og driver plateselskapet Take It Easy Policy (www.tiep.biz) sammen med Emil Høgset. Resten av tiden bruker han til å utforske soniske landskap ved hjelp av elektroniske instrumenter og feltopptak. For anledningen så skal Espen bl.a spille på en Ciat Lonbarde Plumbutter. En ganske sjelden fugl innen synth.

JO DAVID - Gitar

LARS MICHAEL STOCKHAUSEN HEKTOEN
Lars Michael Stockhausen Hektoen (f.1989) debuterer med egenprodusert musikk etter å ha sluppet sin første EP på bandcamp i november 2017. Med bakgrunn fra korps og storband tar han utgangspunkt i trompeten og utforsker nye lyder, landskap og sjangre. Han henter inspirasjon blant annet fra sin morfar Karlheinz Stockhausen, hiphop, jazz og verdensmusikk.

LilleLyd - Chaotic Morphs m. gjester
Sted: LilleKampen
Adresse: Bøgata 25c, inngang Nittedalgata
Dato: Lørdag 13. januar 2018
Tid fra: 19:30
Tid til: 22:00
Kategori: Musikk
Facebookside Del på Facebook

Kart - Her finner du LilleKampen
Longitude: 10.737076 - Latitude: 59.907619

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - LilleKampen
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved LilleKampen her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Meditasjon