Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Forskjellig:

Centrum Yoga lørdag 13. januar 2018

NYBEGYNNER HELGEKURS VINTER /VÅR 2018 13. og 14. januar, 10. og 11. februar, 10, og 11. mars, 21. og 22. april

Helgekursene har 4 klasser a 2 timer kl 10.00 - 12.00 og kl 13.00 - 15.00 begge dager. Nybegynner helgekurs 2 uker fri drop in i våre 10 faste yogaklasser i etterkant av kurset kr 1800.-

PÅMELDING: www.centrumyoga.no/pamelding/nybegynner

Yogahelgen er en intensiv kursform som gir deg en grundig innføring i yoga. Et fint kurs for deg som har lyst til å komme raskt igang, deg som trenger et oppfriskningskurs eller deg som trenger ny inspirasjon i din yogapraksis. En spennende og behagelig helg med yoga. Du som er aktiv i de 10 faste yogaklassene får 20 rabatt på helgekurs. I etterkant av kurset kan du nok yoga til selv å velge om du vil følge Dynamiske kraftfulle, fysiske klasser, de mer rolige Yoga og meditasjonsklassene, de mer terapeutiske Lett og rolig yogaklassene eller om du vil veksle mellom disse.

Du lærer og arbeider med: Fysiske yogastillinger (Asanas), dynamiske og statiske. Vi arbeider med et bredt utvalg øvelser som forløser spenninger i kroppen og gjør den mykere, ledigere og gir bedre balanse. Pusteøvelser (Pranayama). Du lærer en rekke pusteøvelser som har forskjellige virkninger på kropp og sinn. Teknikkene hjelper deg til å utvikle en dypere, roligere pust. Konsentrasjonsteknikker. Du lærer teknikker som hjelper deg til å utvikle et bedre fokus og en lett uanstrengt konsentrasjon (opplevelse) av det du til enhver tid holder på med, altså tilstedeværesle i nuet. Dybdeavspenning (Yoga Nidra). Vi har alltid avspenning i klassene. Virkningene av dybdeavspenningen er opplevelse av dyp ro, klarhet og avspenthet.
Viktig: Det er best at det går to timer fra du har spist et større måltid mat til du praktiserer yoga. Bruk tøy det er lett og bevege seg i. Du trenger ikke sko, yoga praktiseres best barbent, evt i sokkelesten. Yogamatter og annet utstyr finnes hos Centrum Yoga.

CENTRUM YOGA - NYBEGYNNER HELGEKURS LØRDAG 13. og SØNDAG 14. JANUAR
Sted: Centrum Yoga
Adresse: Nordahl Brunsgt. 22, bak Edderkoppen Teater
Dato: Lørdag 13. januar 2018
Tid fra: 10:00
Tid til: 15:00
Kategori: Forskjellig
Nettside Del på Facebook

Kart - Her finner du Centrum Yoga
Longitude: 10.738377 - Latitude: 59.918657

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Centrum Yoga
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Centrum Yoga her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Meditasjon