Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Konsert:

Riksscenen torsdag 15. mars 2018

Sveriges beste og mest flerkulturelle musiker, grammynominerte Ale Möller, tar med seg pianisten Mats Öberg, pianisten og multiinstrumentalisten Olle Linder til Oslo!

Multiinstrumentalisten Ale Möller bygger sitt helt særegne musikklandskap basert på tradisjoner fra hele verden. Svært få kan som Ale Möller skape moro og glede i musikken både på og utenfor scenen. Det er også et utpreget mål med denne musikken, en musikalsk forteller som jobber veldig bevisst med alt han gjør. Ale spiller alt fra mandola, trekkspill og fløyter til sekkepiper og kuhorn, men framfor alt er han en musiker som jobber inn mot kildene til den tradisjonelle musikken han møter.
Pianisten, multi-instrumentalisten og komponisten Mats Öberg er kanskje best kjent som halvparten av Mats og Morgan. Han har spilt med alle fra Frank Zappa til Carola og regnes i dag som en av Sveriges fremste improvisasjonsmusikere.
Olle Linder spiller bass, trommer, mandola og alle slags slagverk. Den store fascineringen av latinamerikansk musikk og rytmer har tatt Olle til Brasil, Argentina og Uruguay mange ganger, hvor han har studert og musisert.

Ale Möller – mandola m.m.
Mats Öberg – piano
Olle Linder – bass, perk m.m.

Blyde Lasses har fengslet publikum over hele verden siden de først begynte å spille sammen i 2006. Konsertene til duoen er like rike på historier som på musikk, og bringer hjemmets historie levende i ord og melodier som en del av øyas verdensberømte musikalske tradisjon. I løpet av de siste årene har Blyde Lasses turnert i Storbritannia, Irland, New Zealand, Canada, Norge, Estland og UAE. I april 2013, etter utallige forespørsler, lanserte de sitt anerkjente debutalbum av tradisjonelle, samtidige og selvskrevne shetlandssanger og melodier.

“They create enough magic to outplay much bigger, louder, hairier and more fashionable outfits” ALL CELTIC MUSIC

Claire White – fele, sang
Frances Wilkins – concertina, sang

Ale Möller Trio og Blyde Lasses
Sted: Riksscenen
Adresse: Trondheimsveien 2, Oslo
Dato: Torsdag 15. mars 2018
Tid fra: 20:30
Kategori: Konsert
Facebookside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Riksscenen
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.760947 - Latitude: 59.919847

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Riksscenen
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Riksscenen her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Egal teater
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo