Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo

Dette skjer - Konsert:

Herr Nilsen fredag 23. februar 2018

Spoonful of Blues er tilbake på Østkanten Bluesklubb! Spoonful of Blues er kjent for hele tiden å utfordre blues-sjangerens grenser, og har en unik evne til å skrive fengende låter som lett får innpass på radio og påkaller entusiastisk allsang på bandets konserter i inn og utland. Den siste plata som kom i 2017, Howlin Screamin and Cryin er intet unntak i så måte. Spoonful of Blues har med sin unike blanding av tøff sørstatsblues og klassisk rock opparbeidet seg en posisjon som et av Norges beste liveband og mest karakteristiske bluesband. Spoonful of Blues er på alle måter en unik opplevelse, og bandets konserter er høyst vanedannende affærer. Dette blir en tøff kveld på Herr Nilsen!

Konsertstart kl 22.00. Billetter kr 200,- / medlemmer kr 150,- kjøpes i døra eller på TicketCo.

Gjennom fengende rock, intens blues, hjerteskjærende Mississippi-soul og fengende pop skildres mennesker på siden av samfunnet. Musikken til Spoonful of Blues kan plasseres i et variert og utemmet musikklandskap i retning av The Rolling Stones, AC/DC, Tom Petty og The Heartbreakers, R.L. Burnside, Junior Kimbrough, North Mississippi Allstars, The Beatles, Canned Heat, Mott The Hoople og T. Rex. Da bandet i november slapp singelen One Of The Boys konkluderte avisa Telen i en rosende omtale med at Spoonful of Blues med dette har etablert en egen sjanger: Norwegian glam blues.

Howlin Screamin and Cryin er spilt inn i Juke Joint Studio på Notodden og er produsert av bandets frontfigurer og låtskrivere Morten Omlid og Jostein Forsberg. Her er det 11 låter som med sine medrivende rock, blues, soul og Americanaelementer lett engasjerer lytterne og trekker de med inn i Spoonful of Blues sin verden av mørke bakgater, lysskye elementer, ville rockeklubber og mennesker i konstant kamp med seg selv og med et samfunn der de aldri helt klarer å knekke tilpasningskoden.

Spoonful Of Blues turnerer norske klubber og festivaler med fulle hus og de turnerer stadig oftere internasjonalt med økende hell. Sverige, Danmark, Finland, Frankrike, Polen og USA står årlig på turneplanen, og bandet står bak plateinnspillinger som blir lovprist på begge sider av Atlanteren.

Foruten deres egne kritikererroste plateutgivelser så har Notoddenguttene vært involvert i tre album som har vært nominert til Blues Music Awards i USA: Super Chikans album Chikadelic, Lazy Lesters store comeback-album You Better Listen og Louisiana Reds Back To The Black Bayou. Med Super Chikan så vant de sågar Blues Music Awards i katergorien Traditional Blues Album of the Year. Det er unikt og har ikke skjedd med noen norske bluesband hverken før eller siden.

Spoonful Of Blues er:
Jostein Forsberg: vokal, munnspill
Morten Omlid: gitar, vokal
Eskil Aasland: trommer, vokal
Tony Caddle: bass

Østkanten Bluesklubb presenterer : Spoonful of Blues
Sted: Herr Nilsen
Adresse: C.J.Hambros plass 5
Dato: Fredag 23. februar 2018
Tid fra: 22:00
Tid til: 01:00
Kategori: Konsert
Epost Nettside Del på Facebook

Kart - Her finner du Herr Nilsen
Longitude: 10.740938 - Latitude: 59.915435

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Herr Nilsen
Østkanten Bluesklubb presenter... fredag 31. august 2018
Østkanten Bluesklubb presenter... fredag 7. september 2018
Østkanten Bluesklubb presenter... fredag 14. september 2018
Østkanten Bluesklubb presenter... fredag 21. september 2018
Østkanten Bluesklubb presenter... fredag 28. september 2018

Legg inn arrangement ved Herr Nilsen her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo