Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Konsert:

Herr Nilsen fredag 26. januar 2018

John Magnar Bernes bedre kjent som Hungry John har viet sitt liv til bluesens tjeneste. Siden midten av 60-tallet har han reist land og strand rundt for å spre sitt blåtonebudskap, alltid våken for nye impulser og stilretninger innen blues. Han er en av de virkelige store sliterne i norsk musikkliv, en veteran som nyter respekt langt utover landegrensene for sin livslange, lidenskapelige innsats for musikken som ligger hans hjerte nærmest blues.

Konsertstart kl 22.00. Billetter kr 250,- / medlemmer kr 200,- kjøpes i døra eller på TicketCo.

Bernes fikk kallenavnet Hungry John da han sultet som gatemusikant i London tidlig på 70-tallet. Vel hjemme i Norge startet han Bergen Blues Band i 1975. Dette bandet var banebrytende i sin misjonering for blues i Norge, ikke minst fordi de satset nesten utelukkende på eget materiale komponert av Bernes. Bergen Blues Band ga ut tre LPer på EMI. Parallellt med dette gjennomførte Bernes to turnèer med Pete York fra Spencer Davis Group Blues Union og Blues Reunion og han deltok på historiske innspillinger i Chicago sammen med et stjernelag bestående av bl.a. Knut Reiersrud.

Bernes har turnert med sitt eget band i Skandinavia, Tyskland, Frankrike og Russland. I Finland har han turnert med Wentus Blues Band, i Karibien med Shades of Blues. Han har gjort konserter i USA og Europa med bl.a. Sunnyland Slim, Homesick James, Eddie Boyd, Louisiana Red, Alexis Korner, Colin Hodgkinson, Jukka Tolonen, Pete York, Guitar Shorty, Bob Stroger, S.P. Leary, Roy Allison og Willie Smith. Han har gjort support for B. B. King, John Mayall, Buddy Guy, Junior Wells, med flere.

Østkanten Bluesklubb presenterer : Hungry John
Sted: Herr Nilsen
Adresse: C.J.Hambros plass 5
Dato: Fredag 26. januar 2018
Tid fra: 22:00
Tid til: 01:00
Kategori: Konsert
Epost Nettside Del på Facebook

Kart - Her finner du Herr Nilsen
Longitude: 10.740944 - Latitude: 59.915433

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Herr Nilsen
Østkanten Bluesklubb presenter... fredag 31. august 2018
Østkanten Bluesklubb presenter... fredag 7. september 2018
Østkanten Bluesklubb presenter... fredag 14. september 2018
Østkanten Bluesklubb presenter... fredag 21. september 2018
Østkanten Bluesklubb presenter... fredag 28. september 2018

Legg inn arrangement ved Herr Nilsen her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Meditasjon