Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Konsert:

Chat Noir torsdag 21. desember 2017

De fleste har et forhold til klassikere som Proud Mary, Bad Moon Rising, Have you ever seen the Rain, Down on the Corner og Good Golly Miss Molly, og bandet som sto bak låtene, Creedence. Fire karer fra utkanten av Drammen har sannsynligvis et nærer forhold til bandet og musikken enn andre, og 21. desember inntar de selveste Chat Noir i Oslo med deres egenproduserte show om Creedence Clearwater Revival.

Creedence StoryNight gir det musikken og historien til Creedence i et og samme show, og Fortunate Sons the Creedence Clearwater Revival Experience tar med seg publikum tilbake til slutten av 60-tallet i denne forestillingen, og gir dem et gjenhør med alle de fantastiske låtene som gjorde Creedence til allemannseie.

De gir et innblikk i hva som formet bandet, historien bak låtene, og faktorene som førte til at bandet smuldret opp i bittert rivaleri i 1972, kun 5 år etter at de slo igjennom. Alt levert av et rocka og energisk band med overskudd og ikke minst kjennskap til Creedence sin historie og musikk som overgår de fleste!

Fortunate Sons er inne i sitt tiende som (norges beste??) Creedence-tolkere, og de feirer ti år med en kulturhusturne som ender på hjemmebane i Drammens Teater i september 2019. Men musikkåret 2017 avslutter de med en festforestilling på Chat Noir i Oslo 21. desember.

Mer info på www.storynight.no

Creedence StoryNight på Chat Noir - 21. desember
Sted: Chat Noir
Adresse: Klingenberggaten 5, 0161 Oslo. Inngang fra Olav Vs gate.
Dato: Torsdag 21. desember 2017
Tid fra: 20:00
Tid til: 22:30
Kategori: Konsert
Nettside Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Chat Noir
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Chat Noir her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Meditasjon