Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - For barn:

Nordstrand skole mandag 18. desember 2017

Aktivitetsskolen Nordstrand viser musikalen Intetnett i musikksalen på Nordstrand Skole mandag 18. desember fra 15:00 til 16:00 og tirsdag 19. desember fra 15:45 til 16:45. Arrangementet er gratis og åpent for alle! Musikalen handler om singulariteten, transhumanisme og kunstig intelligens, med og for barn. Et selvlærende datasystem blir installert på skolen, men tar snart over all undervisning. Hvem styrer datasystemet? Hva vil de med skolen? De eneste som kan redde elevene er en vikar uten brukernavn og passord og en skoleklasse som ikke får lov til å bruke data i undervisningen!

Forestillingen er med musikk av bandet Tusmørke, som har laget musikaler med barn fra aktivitetsskolen de siste tre årene. Musikken fra to av musikalene kom på plata Bydyra i november i år, laget med støtte fra Kulturrådet. Til sommeren går de i studio for å spille inn plata Leker for barn, ritualer for voksne med musikken fra fjorårets to musikaler Broen til den andre siden og Rota til alt ondt, med barn fra Aktivitetsskolen Nordstrand og Tøyen Aktivitetsskole. Innspillingen er støttet av Fond For Utøvende Kunstnere.

Årets musikal, Intetnett er den første av to deler, og er en fortelling som skal lære barn om kunstig intelligens, bruken av reklamefinansiert programvare i det offentlige, vikarenes kår i skolen, og fremtiden for menneskelig tenkning i den digitale tidsalderen styrt av mektige informasjonsselskaper.

Musikalen Intetnett
Sted: Nordstrand skole
Adresse: Nordstrandveien 27, Oslo
Dato: Mandag 18. desember 2017
Tid fra: 15:00
Tid til: 16:00
Kategori: For barn
Facebookside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Nordstrand skole
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Nordstrand skole her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Meditasjon