Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Forskjellig:

Centrum Yoga lørdag 16. desember 2017

VELKOMMEN TIL ROMJULSYOGA I KLASSISK YOGA OG MEDITASJON 27., 28., og 29. desember kl1100 -1300 - ÅPENT NIVÅ

Yogalærer Elizabeth Lyseng, inviterer til 3-dagers workshop med fokus på pusteøvelser, fysisk yoga og meditasjon med Ujaii pusten, meditativ pust, over 3 dager. Du kan delta på drop in om du ikke kan alle dagene.

Påmelding: post@centrumyoga.no eller ring tlf 45218896. Betaling via vipps eller få tilsendt faktura. Kurspris: kr 250,- pr klasse. Hele kurset kr 600,-

Max antall: 15 deltagere. Kurset holdes med forbehold om nok deltagere - Bindende påmelding

Klassene i Yoga og meditasjon er de mest tradisjonelle klassene hos Centrum Yoga. Her omfavner vi store deler av hva den tantriske yogatradisjonen har å by på. Fra fysiske øvelser til pusteteknikker, meditasjon og avspenning. Vi tar oss god tid, arbeider grundig og dyptpløyende. Klassene går til faste tider hele sesongen og gir deg muligheten til å fordype deg i yoga og meditasjon over tid.

Du lærer og arbeider med: Fysiske yogastillinger (Asanas), dynamiske og statiske. Vi arbeider med et bredt utvalg øvelser som forløser spenninger i kroppen, og gjør den smidigere, sterkere stabiliserer balansen. Pusteøvelser (Pranayama). Du lærer en rekke pusteøvelser som har forskjellige virkninger på kropp og sinn. Teknikkene hjelper deg til å utvikle en dypere roligere pust. Arbeidet med pusten står sentralt i yoga og meditasjonsklassene. Konsentrasjonsteknikker. Du lærer teknikker som hjelper deg til å utvikle et bedre fokus og en lett uanstrengt konsentrasjon (opplevelse) av det du til enhver tid holder på med, tilstedeværesle i nuet. Meditasjonsteknikker. Du jobber med meditasjonsteknikker fra den Tantriske tradisjonen, teknikker du kan utvikle deg med over år. Dybdeavspenning (Yoga Nidra). Vi bruker alltid avspenning i klassene. Virkningene av dybdeavspenningen er opplevelse av dyp ro, klarhet og avspenthet. Viktig: Det er best at det går to timer fra du har spist et større måltid mat til du praktiserer yoga. Bruk tøy det er lett og bevege seg i. Du trenger ikke sko, yoga praktiseres best barbent, evt i sokkelesten. Yogamatter og annet utstyr finnes hos Centrum Yoga.

CENTRUM YOGA - ROMJULSYOGA 27., 28., og 29. DESEMBER kl11-13 - ÅPEN PÅMELDING
Sted: Centrum Yoga
Adresse: Nordahl Brunsgt. 22, bak Edderkoppen Teater
Dato: Lørdag 16. desember 2017
Kategori: Forskjellig
Epost Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Centrum Yoga
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.738377 - Latitude: 59.918657

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Annonse
Sted: Majorstuen - Fredag 29. mars
Meld deg på et GRATIS orienterende fordrag om Transcendental Meditasjon. Fredag 29. mars. Tid kl 18.00. Varighet ca 2 timer. Adresse: Bogstadveien 27B, 0355 Oslo. Reserver plass her:

Andre arrangementer - Centrum Yoga
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Centrum Yoga her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo