Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo

Dette skjer - Festival:

Cinemateket lørdag 9. desember 2017

Tomek Tluczkiewicz - Easy Rider av Grzegorz Brzozowicz.

Filmen er en dokumentar om Tomasz Tog#322uczkiewicz som er en av de største eksponentene for jazz i Polen. Historien forteller om en visjonær som klarte å få musikkverdenen på sin side. Dette ved å invitere Miles Davis to ganger til Warszawa, ble president i PSJ, leder av Jazz Jamboree, kunstnerisk leder for den polske Recordings og å på 80-tallet klarte å utgi vestlige album lisensiert av Warner Bros.

Tomasz er en av mine to beste venner, - sier Tomasz Staog#324ko - fantastisk mann som verden må få vite om - legger jazzlegenden til.

Filmen som er regissert av Gregory Brzozowicz, viser ikke bare verdenen til Tomasz Tog#322uczkiewicz, men den forteller om en viktig musikkperiode i Polen. Tomasz hjalp flere mennesker med å takle et større publikum, mens han selv forble i skyggen av de nye stjernene. Til tross for en rik kulturarv i Polen var Tomasz relativt ukjent. Dette i likhet med heltene i de to foregående filmene til Gregory Brzozowicz, Venner av 33 omdreininger og Andrzej Korzyog#324ski, forsvunnede diamanten. Regissøren gir oss i denne filmen en ny historie, nye anekdoter og kuriositeter. Tomek Tog#322uczkiewicz - Easy Rider gir fremfor alt mye moro for fans av Jazz.

Filmen ble produsert av Fundacja Spektrum for TVP SA.

Biletter:
www.cinemateket.no/162693/easy-rider-vennskap-på-33-omdreininger

POLSK FILMFESTIVAL VISER: Tomek Tluczkiewicz - Easy Rider
Sted: Cinemateket
Adresse: Filmens Hus, Dronningens gate 16
Dato: Lørdag 9. desember 2017
Tid fra: 15:30
Tid til: 18:00
Kategori: Festival
Epost Facebookside Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Cinemateket
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Cinemateket her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo