Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo

Dette skjer - Musikk:

Riksscenen lørdag 2. desember 2017

Når nettene blir lange og vi ikke ser skogen for bare julepynt og ribbefett, er det godt å vite at det igjen er duket for årets mest usannsynlige latinamerikanske konsertopplevelse. Det er selvsagt tid for Hovedøen Social Clubs julekonsert og platerelease!

For tredje år på rad fylles Riksscenen med jule-infiserte cubanske rytmer når vi mest trenger det! Og i år har de til og med vært i studio og foreviget versjonene du ikke visste du savnet så sårt, av høytidens musikalske perler. Julen blir aldri det samme igjen...

Årets hedersgjest er ingen ringere enn komiker og fordums barne-TV-helt Trond-Viggo Torgersen! Og hvordan han på mystisk vis er en del av Hovedøens mørke historie, vil bli avslørt denne kvelden. Trond-Viggo Torgersen er utdannet lege, og kjent for de fleste fra NRK og en rekke forskjellige programmer og roller. En nærmere presentasjon bør nesten være unødvendig.

Før vi forteller om neste ess i ermet, må vi nesten sende ut spoiler-alert (hopp til neste avsnitt!). Den ellers så seriøse komponist og trombonist Helge Sunde (Denada m.m.) har i likhet med andre superhelter et alter ego. Helges musikk forbinder vi forbløffende mye med denne høytiden her til lands. Vi røper at han har dårlig diksjon og er utlånt fra Disneys univers

At sanger Sergio er tilbake og i toppform etter et lengre sykeleie, legger heller ingen demper på stemningen, og som tidligere år er den fantastiske vokalkvintetten Pitsj på plass med tette harmonier og høye hæler. Hvis du fremdeles skulle være i tvil om hvor du bør være 2.12., så spør deg selv Hvordan ville det lyde hvis f.eks. På låven sitter nissen eller Vinter og sne hadde blitt skrevet i Havanna en gang på 50-tallet, den gangen Hemingway spradet omkring i restaurantene omgitt av elegante kjoler, høye sigarer og longdrinks? Ville man likevel lengtet etter puddersnø, vadmelsnikkers, kvikklunch og termos-kaffe?

Svaret får du ALDRI! (med mindre du kommer på Riksscenen)

Hovedøen Social Club slynger julen inn!
Sted: Riksscenen
Adresse: Trondheimsveien 2, Oslo
Dato: Lørdag 2. desember 2017
Tid fra: 20:00
Tid til: 23:30
Kategori: Musikk
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Riksscenen
SE MIN ILD... tirsdag 25. september 2018

Legg inn arrangement ved Riksscenen her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo