Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Konsert:

Sagene Kirke tirsdag 5. desember 2017

Programmene de tre adventstirsdagene er laget som en adventsorgelkonsertkalender. Det er åtte luker på hvert program, og du skal åpne de, en for en, etter hvert som konserten skrider fram. På denne måten avdekkes mange spennende og flotte orgelverker og stykker. Noen har en spesiell knytning til datoen, til en av våre kjente advents- eller julesalmer eller er et fritt orgelverk. Jeg tenker egentlig ikke å røpe så veldig mye. En adventskalender skal jo ha 24 små eller store overraskelser. Og det får du hvis du kommer. Åtte i slengen. Det blir litt som å bli barn igjen..å pirke opp lukene..lenge før dagen opprinner... for å titte... eller smake... eller høre, som nå.

Musikk fra 16 land skjuler seg bak lukene Belgia, Danmark, England, Finland, Frankrike, Italia, Nederland, Norge, Polen, Russland, Sverige, Tsjekkia, Tyskland, Ungarn, USA og Østerrike. Og selvfølgelig 24 forskjellige og til dels svært ulike komponister, både kjente og ukjente. Eldste mann så dagens lys, første gang, midt på 1500-tallet, og yngstemanns bidrag, ja, der er vel blekket knapt tørt.

Det er kantor Stein Skøyeneie som sitter ved orgelet, og konserten har gratis entre. Ved utgangen serveres en kopp kaffe og hjembakt kake.

Velkommen til en fredfull time i en ellers så travel førjulstid!

ORGELKONSERT
Sted: Sagene Kirke
Adresse: Dannevigsveien 17, 0463 Oslo
Dato: Tirsdag 5. desember 2017
Tid fra: 13:00
Kategori: Konsert
Nettside Del på Facebook

Kart - Her finner du Sagene Kirke
Longitude: 10.752954 - Latitude: 59.937752

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Sagene Kirke
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Sagene Kirke her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Meditasjon