Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Markeder:

Nordberg kirke lørdag 18. november 2017

Kunst- og håndverksmarkedet på Ungdomshuset ved Nordberg kirke

Nok en gang åpnes dørene på Nordberg kirkes Ungdomshus for Korsvoll kunst- og håndverksmarked helgen den 18.11 19.11 fra kl. 12 16.00. Også i år er det produkter fra nærmiljøet. Det er honning fra lokale birøktere og glass blåst på Frysja. Nytt i år er boller, fat og skulpturer fra en importert keramiker fra Grunerløkka, og eventyrstund for barn begge dager kl.14.

Ellers har vi selvfølgelig våre kjente produkter som gullsmedens lekre smykker, snekkerens dreiede treprodukter og malerier. Tekstile arbeider som strikkede, nunofiltede/ tovede produkter i form av tøfler, luer, sjal, nisser, fugler, mus, engler, vevede løpere, alpakka tepper, patchwork, etsede fløyelsskjerf, tekstiltrykk med miljøvennlig plantetrykk og mye mer alt er egenproduserte og håndlagede produkter fra 13 av nærområdets kunstnere og kunsthåndverkere.

Det vil bugne over av flotte og fargerike produkter. Korsvoll kunst- og håndverksmarked er et pluss for nærmiljøet vårt og en hyggelig tradisjon i høstmørket, nå for 18. året på rad.

Som alltid er det hyggelig å treffe naboen for en prat over en kopp kaffe og noe attåt i kafeen, og i år skal håndballjenter fra Korsvoll IL stå for kafedriften. I mellomtiden kan barna ha glede av hobbybord med tegnesaker og annet som inviterer til kreative aktiviteter.
Her er noe for alle!

Også i år vil vår lokale musiker, Lars Dybvik, spille ved åpningen. Kanskje har han med egne CDer, så dere kan ta med musikken hans hjem.

Hjertelig velkommen til en frodig, fargerik og hyggelig stund!

Følg oss på facebook hvor det legges ut bilder av nye produkter fram mot markedet.

Julemarked
Sted: Nordberg kirke
Adresse: Kringsjågrenda 1
Dato: Lørdag 18. november 2017
Tid fra: 12:00
Tid til: 16:00
Kategori: Markeder
Facebookside

Kart - Her finner du Nordberg kirke
Longitude: 10.742236 - Latitude: 59.962277

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Nordberg kirke
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Nordberg kirke her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Meditasjon
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo