Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Musikk:

Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo lørdag 18. november 2017

Ønsker du å lande i øyeblikket og komme enda nærmere til degselv? Myke bevegelser som vil får deg til å kjenne deg hjemme i din kropp, magiske lyder fra gong kan hjelpe deg både gi slipp i unødvendige spenninger og finne til dyp indre ro. Du får også mulighet til å sette inn intensjon for den lydhealing time.

Først gjør vi noen myke øvelser, pusteteknikker for å roe ned kropp og sinne, mens det spilles myk gong. Deretter guider jeg deg i en kroppskanning / avspenning, så kan du ligge (kan sitte, eller bevege deg også) på et myk underlag og ta imot helende lyd vibrasjoner.
Mellom gong innslagene vil du også oppleve fascinerende toner fra 4 forskjellige syngeboller, transparente vibrasjoner fra sansula, oppløftende klang fra koshiklokker, beroligende lyder fra oceantromme og magiske lyder fra andre akustiske instrumenter.

GONG er en av de eldste instrumenter, og blir ofte brukt sammen med yoga, men gongvibrasjoner er nok i seg selv for å føre deg i dypere avspenning. Vibrasjonene treger dypt inn i deg og de fleste kan oppleve å komme i en meditativ tilstand. I den tilstanden - mellom søvn og ikke søvn - vekkes selvhelbredende prosess. Du kan kanskje vil føle at du befinner deg et plas uten tid og rom, hvor du kan føle deg som en del av Universet og samtidig komme dypere inn i deg selv.

Det trengs ingen forkunnskaper og vi har alt nødvendig utstyr i lokalene (ullmatter, pledd, puter etc.) - velkommen som du er og opplev!

PRIS 300 kr.

Begrenset antall - maks 12 stk.

Du blir ledet gjennom kvelden av:
MARIA ANDERSEN, gongspiller, gongterapeut og gongyogalærer. Maria utdannet av Mehtab Benton - en av de eldste og mest erfarne gongspillere.
Maria er også MediYoga og YinYoga lærer, ved siden har hun praksis som massasje- og bindevevsterapeut, akupressør, anitstressterapeut go veileder.

SPØRSMÅL: Har du aldri vært med på avspenning med gong og har spørsmål - ta gjerne kontakt på mediyoga.oslo@gmail.comPåmelding er bindende. Du sikrer deg plass ved å kjøpe billett.
Medisinsk yoga og mindfulnes Oslo forbeholder seg retten til å avlyse kurs ved for få deltakere. Du får i så fall beskjed om kansellert event minimum 24 timer før eventet. Innbetalt beløp (utenom service gebyr) vil bli refundert.
Ved avmelding billett refunderes ikke, men kan overføres til en annen person. I spesielle tilfeller kan billett overføres til neste liknende event (forbeholdt om leidg plass), hver tilfelle vurderes separat.

Avspenning med gong lydhealing - Oslo Sentrum
Sted: Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo
Adresse: Dronningensgate 23, 0154 Oslo
Dato: Lørdag 18. november 2017
Tid fra: 14:30
Tid til: 16:30
Kategori: Musikk
Epost Nettside

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo
Kurs: Lær å gå bedre og letter... tirsdag 5. desember 2017

Legg inn arrangement ved Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Meditasjon
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo