Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Konsert:

OLSEN på BRYN fredag 20. oktober 2017

Fredag 20 oktober har vi på Olsen på Bryn den store glede av å invitere til en helaften med ett av våre desidert største rockeband fra syttitallet, AUNT MARY og med det rutinerte surferockbandet MENN I TIDE som support. Vi gleder oss enormt.

AUNT MARY med storhetstid 1970-1973 har hatt et fantastisk siste år etter at de gjorde et etterlengtet comeback i februar 2016 med nytt album, nye medlemmer og masse konserter. Gitarlegende Bjørn Kristiansen og bandet har fått enorm respons etter comebacket hvor de både spiller gamle slagere fra syttitallet pluss nye låter på konsertene. Albumet New Dawn som ble sluppet i februar 2016 gikk rett inn på VG Lista Topp 40 og ble tatt godt i mot fra både gamle og nye fans. Bandet jobber nå med et nytt album som slippes i 2018.

MENN I TIDE er et forrykende, velspillende surferockband fra Oslo bestående av rutinerte musikere med tilsammen godt over hundre års erfaring fra scener rundt i Norge. Bandet spiller både eget og låter fra noen av bandets store helter som f.eks. Eric Clapton, Johnny Cash, Shadows, Albert Collins med mer.

CC 300, -

Aunt Mary og Menn i Tide
Sted: OLSEN på BRYN
Adresse: Østensjøveien 64, 0667 Oslo
Dato: Fredag 20. oktober 2017
Tid fra: 22:00
Tid til: 02:30
Kategori: Konsert
Nettside

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - OLSEN på BRYN
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved OLSEN på BRYN her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Meditasjon
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo