Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Festival:

Scenehuset tirsdag 24. oktober 2017

Med formålet om å bygge et springbrett for den autentiske, meksikanske kulturen i Norge, og for å styrke den kreative utvekslingen mellom begge land, arrangeres det for første gang i Oslo den Meksikanske Kulturfestival, 24.- 28. oktober 2017.
Sjekk programmet her: Lenke - Les mer her
Her skal det presenteres musikk, piatas, kunst, alebrijes, kino, La Catrina, gastronomi, mariachi, og mange flere aktiviteter. Gjennom workshopper, konferanser og fester for hele familien, inviterer vi til en hyggelig opplevelse full av kreativitet og moro.
Fordi Mexico er mer enn tacos, hatter, chile og maracas. Det er mer enn vold, korrupsjon og narcos. Mexico er mye mer. Og det er nettopp det som Mexikult ønsker, å vise Mexico sin essens. Vi er lidenskapelig opptatt av å fremme meksikansk kultur i Norge. Og vi ønsker ikke å unngå den sosiale og politiske virkeligheten. I stedet tror vi på å igangsette endringer gjennom utdanning og kunst. Under den Meksikanske Kulturuken skal Mexikult ta deg med på en reise full av gamle tradisjoner og moderne meksikansk inspirasjon.

Bli med på vårt nyhetsbrev for å motta våre tilbud og nyheter!
www.mexikult.no

Meksikansk Kulturfestival 2017
Sted: Scenehuset
Adresse: Christiana Torv 1
Dato: Tirsdag 24. oktober 2017
Tid fra: 18:00
Tid til: 20:00
Kategori: Festival
Nettside

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Scenehuset
Nyttårskonsert for hele famili... søndag 28. januar 2018

Legg inn arrangement ved Scenehuset her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Meditasjon
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo