Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Scene:

Deichman Majorstuen torsdag 14. september 2017

Sesongåpning! Vi inviterer til litterært mestermøte med Rune Christiansen og Niels Fredrik Dahl. De dykker ned i hverandres forfatterskap, bokbader hverandre, leser fra bøkene sine og svarer på spørsmål fra publikum. Vi gleder oss!

OM FORFATTERNE
Niels Fredrik Dahl (f. 1957) er en av de mest markante forfatterne her til lands, og han har utgitt noveller, dikt, gjendiktning og skuespill. Hans første roman Journalisten utkom i 1997. For romanen På vei til en venn (2002) ble han tildelt Brageprisen. Både denne og romanen I fjor sommer (2003) er oversatt til en rekke språk. Romanen Herre (2009) er solgt til flere land, og for denne boken ble Niels Fredrik Dahl nominert til P2-lytternes romanpris. Dette er et stille sted (2017) samler forfatterens tre siste diktsamlinger i ett bind, og inneholder også et lengre, nyskrevet dikt. I november utkommer romanen Mor om natten (2017).

Rune Christiansen (f. 1963) debuterte i 1986 med diktsamlingen Hvor toget forlater havet. Han har utgitt ti diktsamlinger, den siste Jeg har tenkt meg til de elysiske sletter utkom i 2011. Samtidig har han utviklet et stadig mer markant og bemerkelsesverdig prosaforfatterskap. De senere årene har han befestet sin posisjon som en betydningsfull romanforfatter, sist med Ensomheten i Lydia Ernemanns liv (2014), som ble tildelt Brageprisen. I høst er han aktuell med Fanny og mysteriet i den sørgende skogen (2017), som er Christiansens niende roman.

Arrangementsrekka Forfattersamtalen er i sin helhet et samarbeid mellom Norsk Forfattersentrum og Deichmanske bibliotek, Majorstuen filial.

FORFATTERSAMTALEN: Niels Fredrik Dahl og Rune Christiansen
Sted: Deichman Majorstuen
Adresse: Harald Hårfagresgt. 2
Dato: Torsdag 14. september 2017
Tid fra: 18:00
Tid til: 19:00
Kategori: Scene
Epost Nettside

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Deichman Majorstuen
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Deichman Majorstuen her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Meditasjon
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo