Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Utstilling:

Galleri Kunstgress fredag 21. juli 2017

Alle årstider er med når Sissel Torp viser frem separatutstillingen Liv og Landskap på Galleri Kunstgress 21. - 23. juli.

Sissel er særlig blitt kjent for de personlige særpregede landskapsbildene sine med motiver som dreier seg om det ytre og indre landskap. Maleriene er lekne og fabulerende, stillferdig eller i eksploderende fargespill, alltid med naturen i sentrum.

Jeg maler som jeg føler, og synes det er inderlig spennende å prøve ut nye teknikker og nytt formspråk i min søken etter gleden og lyset. Mitt ønske er at bildene mine leder deg inn i landskap, der du kan la blikket vandre med undrende glede og bruke din egen fantasi og spinne videre på mine historier. Av og til kjenner jeg ikke historien selv en gang, før bildet står der ferdig på staffeliet. Da forstår jeg hvorfor bildet ble som det det ble. Det er nesten som om noen bilder skaper seg selv. Jeg kan ikke forklare det annerledes.

Jeg maler kun etter hukommelsen. Der finnes minnebilder fra utallige reiser i inn- og utland fra så langt tilbake som jeg kan huske. Virkelig et rikholdig arkiv å hente ut i fra, og jeg legger stadig til nye inntrykk og fotograferer landskap med mitt indre blikk når jeg er på reiser. På denne utstillingen har jeg med flere motiver fra Nord-Norge, der vi kjørte rundt i bobil i fjor i flere uker. 760 mil med inntrykk ble det. Men fordi jeg kun maler etter hukommelsen, vet jeg ikke alltid nøyaktig hvor bildene kommer fra. De bare dukker opp og jeg lar fargene og følelsene styre.

Det er litt spesielt for meg å vise bildene mine her i helgen, for opprinnelig er jeg jo Oslo-pike, som det het den gangen. Latteren og livsgleden sitter løst hos den fargerike Drammenskunstneren, som for øvrig alltid går kledd i sort. Vi spør hvorfor? Jeg bærer alle fargene inne i meg, og du kan vel tenke deg selv meg i et fargerikt antrekk!? Det blir bare for mye av det gode. - Sissel Torp

Åpningstider:
Fredag 21. juli: 15:00 - 19:00 (Utstillingsåpning)
Lørdag 22. juli: 13:00 - 18:00
Søndag 23. juli: 13:00 - 19:00 (Kunstnersamtale kl 15:00)

Salgsutstilling
Gratis inngang

Liv og landskap - Fredag, lørdag og søndag
Sted: Galleri Kunstgress
Adresse: Grønnegata 4, 0350 Oslo
Dato: Fredag 21. juli 2017
Tid fra: 15:00
Tid til: 19:00
Kategori: Utstilling
Nettside

Kart - Her finner du Galleri Kunstgress
Longitude: 10.728407 - Latitude: 59.921504

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Galleri Kunstgress
Blue... fredag 24. november 2017
Hjemlengsel... fredag 1. desember 2017

Legg inn arrangement ved Galleri Kunstgress her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Meditasjon
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo